Sindicats

CCOO omple l’assemblea del Garraf exigint un salari mínim de conveni de 14.000 euros

Han intervingut diferents dirigents sindicals del territori (Albert Rodríguez, Mònica Alarcón i Josep M. Romero) i Carlos del Barrio, secretari de Política Sectorial i Sostenibilitat de CCOO

Redacció Vilanova i la Geltrú 22-02-2019 12:56 Lectures 3507
CCOO omple l’assemblea del Garraf exigint un salari mínim de conveni de 14.000 euros. CCOO

CCOO omple l’assemblea del Garraf exigint un salari mínim de conveni de 14.000 euros. CCOO

Aquest matí, a la Masia d’en Cabanyes a Vilanova i la Geltrú, s’ha organitzat l’assemblea de CCOO del Garraf, amb un gran èxit de participació. Han intervingut diferents dirigents sindicals del territori (Albert Rodríguez, Mònica Alarcón i Josep M. Romero) i Carlos del Barrio, secretari de Política Sectorial i Sostenibilitat de CCOO de Catalunya.

Entre els missatges més importants que s’ha situat estan la campanya per traslladar als convenis col·lectius els 14.000€ de salari mínim de conveni o l’aposta per revertir la reforma laboral a través del diàleg social que està bloquejant la CEOE.

Entre les mesures que falta per concretar estan: la creació del subsidi majors 52 anys; la integració sistema de prestacions i SMI; ultra activitat als convenis; prevalença dels convenis sectorials; modificació de l’article 42 de l’Estatut dels Treballadors sobre subcontractació; criteris d’inaplicació i modificació condicions de treball; acreditació horària; formació professional per l’ocupació o la lluita contra el frau a la contractació.

També s’han exigit l’aprovació d’una agenda social com a prioritat, l’aprovació de pressupostos socials o l’impuls de les mobilitzacions amb la mirada posada en la vaga de dos hores per torn pel 8 de març que proposa el moviment sindical.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Després de la inhabilitació de president Quim Torra i el rebuig del ple als pressupostos del Parlament, es pot donar per esgotada la legislatura?

Creu que s'haurien de convocar ja les eleccions al Parlament de Catalunya?


No