Artesania

Novetats al Mercat d’Artesania de Santa Margarida i els Monjos

El mercat està en funcionament de 9 a 14 h, a continuació del mercat setmanal, ubicat al raval de Sant Martí i a la plaça de Pau Casals

Redacció Santa Margarida i dels Monjos 04-03-2019 12:21 Lectures 1568
Novetats al Mercat d’Artesania de Santa Margarida i els Monjos. EIX

Novetats al Mercat d’Artesania de Santa Margarida i els Monjos. EIX

Santa Margarida i els Monjos celebra cada primer diumenge de mes el Mercat d’Artesania i brocanters, fomentant una enriquidora sinergia entre el mercat no sedentari, el comerç local i l’artesania, com a element potenciador de noves formes de comerç al municipi, que aposta per una oferta de productes artesans locals i comarcals, als visitants del mercat dels diumenges.

El mercat està en funcionament de 9 a 14 h, a continuació del mercat setmanal, ubicat al raval de Sant Martí i a la plaça de Pau Casals. Durant tot el matí s’ofereix un ampli assortiment de productes d’artesania i es compta amb una vintena de parades d’artesania, com també amb parades de brocanters amb la venta d’antiguitats.

Enguany i com a principal novetat, el mercat incorpora un model nou d’estovalles que identificarà totes les parades del mercat d’artesania, cohesionant la imatge del mercat d’artesania i facilitant-ne la seva localització.

Així mateix, també es podran consultar les dates dels mercats i fires del municipi en el nou calendari de Fires i Mercats que es podrà trobar als principals establiments municipals, als punts d’informació turística de la zona i també en el propi Mercat d’Artesania i brocanters.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans