Inauguració

Nikko Center Vilafranca inaugura el nou concessionari Nissan a Vilafranca

Un dels objectius del nou establiment es contribuir a rejovenir el parc automobilístic de Vilafranca, molt llunyà a la mitja d’antiguitat de la comunitat europea

Nikko Center aposta per una venta de proximitat amb la clientela amb un ‘show room’ que proporciona experiències al potencial comprador

Redacció Vilafranca del Penedès 21-03-2019 9:11 Lectures 3211
Nikko Center Vilafranca inaugura el nou concessionari Nissan a Vilafranca. EIX

Nikko Center Vilafranca inaugura el nou concessionari Nissan a Vilafranca. EIX

Nikko Center Vilafranca va inaugurar ahir dimecres 20 de març de 2019, les noves instal·lacions del concessionari de la marca Nissan, a l’avinguda de Tarragona, 135, de Vilafranca del Penedès, just davant de l’antiga ubicació. Del nou establiment destaca la disposició de l’espai que respon a una nova filosofia d’atenció al client, basada en la proximitat i la utilització de les noves tecnologies, perquè la clientela guanyi en capacitat de percepció dels vehicles. A les noves instal·lacions, de 1.500 metres quadrats, també hi ha un taller amb tots els serveis, un espai per a vehicles pesats i una segona planta dedicada al vehicle usat. A l’exposició de vehicles es pot trobar una mostra de l’extensa gamma de Nissan que abraça els crossovers, amb el Juke, Qashqai i XTrail, els vehicles 100% elèctrics de cero emissions, el Micra i els vehicles comercials.

Anton Ferrater, gerent de Nikko Center, va posar èmfasi, durant la inauguració, amb la interactivitat que permet el nou espai de Nikko Center. “Les noves tecnologies permeten a la clientela disposar d’una interactivitat, fins al punt de configurar el cotxe desitjat amb tots els matisos de color, prestacions, acabats i seients. La majoria de clients venen informats de casa, perquè tots ho consulten abans a internet. Al concessionari la clientela ve a completar una experiència, a veure els colors, i a tocar in situ la textura dels teixits”.

La inauguració va servir també per celebrar el 40 aniversari del grup empresarial Nicolàs. El seu administrador, Josep Nicolàs, va destacar durant l’acte que la posada en marxa del nou concessionari és una “important inversió de futur, a part d’una aposta per mantenir i desenvolupar una trajectòria en comú. El nostre objectiu és fer aquesta aliança amb Nissan més forta i actualitzada amb els nous temps que aquest segell va marcant. Tot plegat bolcat en aquest territori penedesenc, des de la capitalitat de Vilafranca”.

Segons la marca, el parc automobilístic de Vilafranca del Penedès té una antiguitat mitjana de 10 anys. Una xifra molt llunyana de la mitjana europea dels principals mercats que és de 8 anys. El conseller i director general de Nissan Iberia, Marco Toro, assistent a l’acte, va apuntar que “un parc antic significa més emissions i menys seguretat a la carretera. Tot plegat suposa un repte una oportunitat de creixement per la marca en aquest territori. Rejovenir el parc, introduint vehicles amb noves tecnologies y més segurs és una necessitat”. El director general està convençut que la mobilitat elèctrica, amb prestacions intel·ligents, conjuntament amb la creixent demanda de vehicles tipus crossovers és una gran franja en què el nou establiment té un gran paper a jugar. “Segons les enquestes que disposem un 23% dels clients potencials manifesten voler comprar-se un vehicle elèctric”.

Malgrat això, Marco Toro, va reconèixer les dificultats de comercialització dels vehicles elèctrics, degut al seu elevat cost i la manca d’infraestructures de recàrrega. “Per sort, ja hi ha una línia d’ajuts estatals que el client es pot beneficiar de 5.000 euros per la compra d’un vehicle d’emissió zero”, va afegir el director general. La marca japonesa té com objectiu que al 2022 les vendes de vehicles elèctrics purs se situin en el 43% i considera la hibridació de motors com “una transició fins al ple desenvolupament del cotxe elèctric 100%”, va concloure Toro.

L’acte inaugural també va comptar amb la presència de Joan M. Montfort i Guasch, tinent d'alcalde de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior de l’Ajuntament de Vilafranca. També va tenir lloc una petita actuació castellera dels Xicots de Vilafranca. La curiositat de l’acte però va ser l’escenificació de la cerimònia japonesa del Daruma, un figura tradicional dels propòsits”, que representa l’esforç, la perseverança i la tenacitat per assolir els objectius. Els ulls del Daruma són totalment blancs. Marco Toro i Anton Ferrater van pintar el primer ull del Daruma com a símbol del començament oficial de l’assoliment d’aquest repte que consisteix en eleva el volum del segment de venda de crossovers en el territori d’influència dels concessionaris Nikko Center. El propòsit és vendre 120 vehicles més d’aquesta gamma, amb el que Nissan passaria en aquest territori penedesenc de la posició 12 al top 10.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No