Setmana Santa 2019

El Comerç del Foix regalarà sis mones de Pasqua entre els seus clients

Les botigues de l'associació han posat en marxa la sisena edició de la campanya 'Enamona't del Comerç del Foix '

Redacció Santa Margarida i dels Monjos 28-03-2019 17:41 Lectures 1371
El Comerç del Foix regalarà sis mones de Pasqua entre els seus clients. EIX

El Comerç del Foix regalarà sis mones de Pasqua entre els seus clients. EIX

L’associació Comerç del Foix obrirà el dia 29 de març la tradicional campanya de LA MONA, sota el eslògan “ ENAMONA’T DEL COMERÇ DEL FOIX”. Com ja es habitual amb aquesta campanya, per cada compra que es realitzi als establiments associats al Comerç del Foix, la clientela rebrà gratuïtament una  butlleta, aquest any es repartiran  50.000 butlletes, que donaran dret a participar al sorteig de 7 mones de Pasqua, que ofereixen les fleques i pastisseries del nostre municipi i que seran les especialitats d’aquests mateixos establiments.

Cal remarcar també, que aquest any hi ha una gran novetat: entre els 6 afortunats guanyadors de les Mones, el dilluns dia 29 d’abril, a les dependències del Local d’entitats de Santa Margarida i els Monjos, es farà un sorteig especial de un talonari de productes i serveis dels establiments de Comerç del Foix, per valor aproximat de uns 1000 €.

El sorteig de les Mones serà el Dijous Sant dia 18 d’abril a les 12 del migdia, i tindrà lloc a cadascuna de les fleques, com ja es tradicional.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Després de la inhabilitació de president Quim Torra i el rebuig del ple als pressupostos del Parlament, es pot donar per esgotada la legislatura?

Creu que s'haurien de convocar ja les eleccions al Parlament de Catalunya?


No