TELECOMUNICACIONS

Arriba el desplegament de fibra òptica al polígon La Cometa del Vendrell

La previsió és poder oferir el servei a partir del proper mes de juny

Arriba el desplegament de fibra òptica al polígon La Cometa del Vendrell. Ajuntament del Vendrell

Arriba el desplegament de fibra òptica al polígon La Cometa del Vendrell. Ajuntament del Vendrell

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La Junta de Govern Local del dilluns 15 d’abril de 2019 va acordar concedir la llicència urbanística a XARXES DE TELECOMUNICACIONS SL per a obres de desplegament de fibra òptica al polígon industrial La Cometa.

La fibra òptica donarà resposta a les necessitats actuals de connexió a Internet a les empreses d’aquest polígon. La previsió és poder oferir el servei a partir del proper mes de juny.

Pel que fa a la resta de zones del municipi on no hi arriba la fibra òptica, cal recordar el recent anunci per part de la Conselleria de Polítiques Digitals i Administració Pública del perllongament de la xarxa de fibra òptica pública de la Generalitat de Catalunya fins al Baix Penedès, amb l’objectiu de fer-la arribar a tots els municipis de la comarca el 2023.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local