Setmana Santa 2019

El Comerç del Foix lliura el premi especial de la Campanya de la Mona 2019

El premi especial, que consisteix en un talonari de productes i serveis de l’associació valorat en 1.000€, ha estat per a la veïna dels Monjos Joana Farigola

Redacció Santa Margarida i dels Monjos 29-04-2019 17:59 Lectures 2287
El Comerç del Foix lliura el premi especial de la Campanya de la Mona 2019. EIX

El Comerç del Foix lliura el premi especial de la Campanya de la Mona 2019. EIX

El local de l’Associació de Comerç del Foix de Santa Margarida i els Monjos ha acollit avui el sorteig del premi especial de la Campanya de la Mona que impulsa aquesta entitat. L’acte ha tingut la presència de l’alcaldessa i regidora de Comerç, Imma Ferret,  membres de la junta del Comerç del Foix i els participants convocats, que han assistit al sorteig del premi especial de la Campanya de la Mona de Comerç del Foix 2019.

El premi especial, que consisteix en un talonari de  productes i serveis  de l’associació valorat en 1.000€, ha estat per a la veïna dels Monjos Joana Farigola i l’establiment que l’ha donat és el Forn Carbonell, de l’avinguda Catalunya.

El talonari amb els premi de l’associació de Comerç del Foix s’ha lliurat després del sorteig amb la presència de la guanyadora.

D’altra banda, el 18 d’abril passat es va fer el lliurament de les  mones de Pasqua que van regalar les pastisseries i fleques del poble implicades en la tradicional campanya: Fleca J. Carbonell,  Forn 4 Barres,  Fons de pa Esplugas, Forn Valls i Forn la Cova. Els guanyadors de les mones van rebre el seu premi i d’entre tots ells n’ha sortit la guanyadora del premi especial.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres