Enoturisme

El nou projecte turístic del Baix Penedès aconsegueix prop de 1.200 fotografies

Jaume Casañas: 'cada instawalk ha ajudat a donar a conèixer el nostre enoturisme'

Redacció El Vendrell 08-05-2019 8:54 Lectures 1304
El nou projecte turístic del Baix Penedès aconsegueix prop de 1.200 fotografies. CC Baix Penedès

El nou projecte turístic del Baix Penedès aconsegueix prop de 1.200 fotografies. CC Baix Penedès

El Baix Penedès s'ha aconseguit posicionar a les xarxes socials, a nivell turístic, gràcies al nou projecte impulsat a finals de l'any passat, des del Consell Comarcal, i que es tanca amb un total de 5 sortides i 275 participants. Tots ells han donat com a resultat un banc d'imatges amb 1.200 fotografies.

I és que l'InstaBaixPenedès es va crear amb l'objectiu de difondre tot l'important potencial turístic de la comarca a través d'Instagram, per tal d'arribar al major públic possible.

El total de fotografies s'han posat a disposició dels municipis de la comarca, així com formar part d'una campanya publicitària als autobusos d'Igualada i Manresa, i als ferrocarrils del Vallès, per tal d'atraure visitants a la comarca.

Un dissabte al mes s'ha organitzat una sortida guiada pels diferents municipis del Baix Penedès, amb visita als cellers pròxims i tast de vins inclòs per als assistents de la sortida, amb la col·laboració de Terra i Taula. El concurs fotogràfic, amb les imatges amb més 'likes', ha servit per promocionar el poble, els paisatges gaudits i les vinyes visitades.  Els guanyadors han aconseguit lots gentilesa de la DO Penedès.

El conseller comarcal de Turisme, Jaume Casañas, ha explicat que 'l'experiència ha agradat molt, s'han omplert totes les places de cada sortida, amb llista d'espera per a totes elles, i la voluntat nostra és que es pugui fer en properes edicions'. Casañas ha afegit que 'cada instawalk ha ajudat a donar a conèixer el nostre enoturisme'. En aquesta línia, la presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva M. Serramià, ha subratllat que 'els instagramers que hi han participat han estat prescriptors del territori, promocionant la comarca a través dels seus seguidors que ja tenen'. La presidenta ha volgut especificar que és important també 'que es faci en aquesta època de l'any, per desestacionalitzar el nostre turisme, així com demostrar que amb pocs recursos es pot tirar endavant un projecte amb molta visibilitat'.

'InstaBaixPenedès' ha comptat amb el suport de la Diputació de Tarragona, el Patronat Costa Daurada, el Consorci Enoturisme Penedès, Terra i Taula, sota la coordinació de  l'Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Baix Penedès.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La campanya electoral del 10-N durarà només una setmana i els partits cobraran un 30% menys en subvencions

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 10 de novembre del 2019?

Esquerra Republica
Partit dels Socialistes
En Comú Podem
Junts per Catalunya
Ciutadans
Partit Popular
Vox
Altres
No votaré