Node Garraf

El Garraf treballa per orquestrar els segments de la formació

El Garraf és la primera comarca de Catalunya que, a partir d'un pacte per l'ocupació, ha creat un fòrum de la formació que inclou a tots els promotors, públics i privats

Redacció Vilanova i la Geltrú 09-05-2019 9:51 Lectures 874
El Garraf treballa per orquestrar els segments de la formació. Node Garraf

El Garraf treballa per orquestrar els segments de la formació. Node Garraf

Josep Ginesta, secretari general de Treball, Afers Socials i Famílies, de la Generalitat de Catalunya, va participar dimarts en la sessió de continuïtat del Consell de la Formació Professional, Universitària i d'Oficis al Garraf. 

Promogut per l'Agència de Desenvolupament NODE Garraf, el consell s'ha endegat com un fòrum que aplega la diversitat i la complementarietat dels segments de la formació no obligatòria, i també la formació contínua. Tot just es tracta de posar-los tots en relació i promoure accions conjuntes per orquestrar un sistema formatiu adient a les singularitats de l'entorn social i econòmic.

En conjunt, la missió del Consell de la Formació Professional, Universitària i d’Oficis del Garraf és dotar la comarca d'un marc més adequat  per la professionalització i l'assoliment de competències que ajudin els ciutadans en la seva trajectòria laboral com també en l'accés a llocs de treball en les millors condicions.

La sessió d'aquest dimarts ha reunit prop de quaranta representants, entre ells els dels instituts que imparteixen cicles de formació professional, els centres de formació ocupacional, el campus de la Universitat Politècnica de Catalunya, els programes de formació contínua i altres actors que completen l'oferta d'accions formatives. També hi eren presents representants polítics i institucionals i les organitzacions sindicals i empresarials.

El Garraf és la primera comarca de Catalunya que, a partir d'un pacte per l'ocupació, ha creat un fòrum de la formació que inclou a tots els promotors, públics i privats, de la seva demarcació.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans