Mostra multisectorial

La reconeguda xef Carme Ruscalleda serà la Cargolaire d’Honor del VADE Fires 2019

Carme Ruscalleda ofereix una conferència culinària al VADE Fires aquest diumenge 12 de maig

Redacció Canyelles 09-05-2019 10:11 Lectures 1004
La cuinera del Sant Pau, Carme Ruscalleda, en un primer pla durant una entrevista amb l'ACN, el 3 d'octubre de 2018 . ACN

La cuinera del Sant Pau, Carme Ruscalleda, en un primer pla durant una entrevista amb l'ACN, el 3 d'octubre de 2018 . ACN

La reconeguda xef Carme Ruscalleda és la convidada especial del certamen multisectorial VADE Fires, en el marc del qual ofereix una conferència sota el títol Som hereus d'una cultura culinària, sàvia, sana, gurrmet. Estimem-la i practiquem-la!

La conferència té lloc cap a les 12:45 hores del migdia, a la Sala Multicultural. Després de la seva intervenció, serà proclamada Cargolaire d'Honor del VADE Fires 2019.

El certamen multisectorial abraça diversos àmbits, des de Sant Ponç i Artesans, Mostra d'Entitats, Fira del Motor, Dia del Medi Ambient, Art Canyelles i Cargolada Popular. Amb motiu d'aquesta mostra gastronòmica s'escull la figura del Cargolaire d'Honor, un reconeixement que recau en una personalitat destacada per la seva tasca de posar en valor la cultura i la gastronomia. I enguany, el municipi ha volgut que aquesta distinció recaigui en la persona de Carme Ruscalleda.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans