Mostra multisectorial

El VADE Fires celebra una nova edició amb Carme Ruscalleda com a cargolaire d’honor

Canyelles celebra un nou VADE Fires carregat de novetats com la primera fira de cervesa artesanal o l’homenatge a la casa Bultaco (VÍDEO)

Júlia Olivé Canyelles 13-05-2019 8:40 Lectures 1620
Canyelles celebra un nou VADE Fires carregat de novetats. EIX

Canyelles celebra un nou VADE Fires carregat de novetats. EIX

Canyelles ha celebrat un any més una nova edició de la fira multisectorial VADE Fires. Durant tot el dia el municipi s’ha omplert de parades i activitats per la Fira del Motor, la Cargolada Popular, la Fira de Sant Ponç i d’Artesans i la Mostra d’Entitats. Tot això al costat d’una nova edició de l’Art Canyelles. Una de les novetats d’aquest any ha sigut el Canyelles Beer, el primer festival de cervesa del certamen, i l’homenatge a la casa Bultaco.

La cargolaire d’enguany ha sigut Carme Ruscalleda, qui després de rebre el premi ha ofert una conferència gastronòmica a l’espai d’Art.

L’alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet ha valorat molt positivament la fira, que assegura que continua creixent, i ha donat molta importància a les novetats d’enguany, com l’homenatge a Bultaco i al fet que Carme Ruscalleda fos la cargolaire d’honor.

A la fira també s’hi ha pogut veure parades de gastronomia i productes artesans, així com també activitats i parades relacionades amb el món del motor, com passejades en quad, circuit de motos elèctriques o sessions de drift. La jornada ha acabat amb la baixada d’andròmines. 

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament