Un món desordenat

Calviño, Iglesias i Aragonès, entre els ponents de la 35a edició de les jornades del Cercle d'Economia de Sitges

Aquest any portaran per títol 'Un món desordenat: economies en transició, democràcies en perill'

ACN Sitges 16-05-2019 14:05 Lectures 2096
Calviño, Iglesias i Aragonès, entre els ponents de la 35a edició de les jornades del Cercle d'Economia de Sitges. EIX

Calviño, Iglesias i Aragonès, entre els ponents de la 35a edició de les jornades del Cercle d'Economia de Sitges. EIX

La ministra d'Economia en funcions, Nadia Calviño; el líder de Podem, Pablo Iglesias, i el vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, seran alguns dels convidats de la XXXV Reunió del Cercle d'Economia, que se celebrarà a Sitges entre el 30 de maig i l'1 de juny. Les jornades d'aquest any portaran per títol 'Un món desordenat: Economies en Transició, democràcies en perill' i afrontarà l'"escenari incert" per a economies i empreses i com les democràcies liberals occidentals "se senten amenaçades per l'emergència dels populismes polítics", segons detalla el programa. La sessió inaugural anirà a càrrec del president de la Generalitat, Quim Torra dijous 30 a la tarda, acompanyat del president del Cercle d'Economia, Juan José Bruguera; i el president del govern espanyol serà l'encarregat de cloure les jornades dissabte al migdia.

La ministra d'Economia intervindrà divendres al vespre i ho farà en una conversa amb el president de Caixabank, Jordi Gual, sobre 'L'horitzó i perspectives de l'economia" mentre que Pablo Iglesias dialogarà amb el president del Cercle d'Economia, Juan José Brugera, sobre l'escenari després de les eleccions a Europa i Espanya. Pel que fa el vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, encara es desconeix quan intervindrà.

Altres ponents confirmats són el conseller delegat del Grup Cementos Molins, Julio Rodríguez; el responsable digital de Seat, Fabian Simmer; el president d'Eurecat, Xavier Torras; el delegat de l'Estat del Consorci de la Zona Franca, Pere Navarro; i l'alta comissionada per a l'Agenda 2030, Cristina Gallach.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No