Un món desordenat

Calviño, Iglesias i Aragonès, entre els ponents de la 35a edició de les jornades del Cercle d'Economia de Sitges

Aquest any portaran per títol 'Un món desordenat: economies en transició, democràcies en perill'

ACN Sitges 16-05-2019 14:05 Lectures 1994
Calviño, Iglesias i Aragonès, entre els ponents de la 35a edició de les jornades del Cercle d'Economia de Sitges. EIX

Calviño, Iglesias i Aragonès, entre els ponents de la 35a edició de les jornades del Cercle d'Economia de Sitges. EIX

La ministra d'Economia en funcions, Nadia Calviño; el líder de Podem, Pablo Iglesias, i el vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, seran alguns dels convidats de la XXXV Reunió del Cercle d'Economia, que se celebrarà a Sitges entre el 30 de maig i l'1 de juny. Les jornades d'aquest any portaran per títol 'Un món desordenat: Economies en Transició, democràcies en perill' i afrontarà l'"escenari incert" per a economies i empreses i com les democràcies liberals occidentals "se senten amenaçades per l'emergència dels populismes polítics", segons detalla el programa. La sessió inaugural anirà a càrrec del president de la Generalitat, Quim Torra dijous 30 a la tarda, acompanyat del president del Cercle d'Economia, Juan José Bruguera; i el president del govern espanyol serà l'encarregat de cloure les jornades dissabte al migdia.

La ministra d'Economia intervindrà divendres al vespre i ho farà en una conversa amb el president de Caixabank, Jordi Gual, sobre 'L'horitzó i perspectives de l'economia" mentre que Pablo Iglesias dialogarà amb el president del Cercle d'Economia, Juan José Brugera, sobre l'escenari després de les eleccions a Europa i Espanya. Pel que fa el vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, encara es desconeix quan intervindrà.

Altres ponents confirmats són el conseller delegat del Grup Cementos Molins, Julio Rodríguez; el responsable digital de Seat, Fabian Simmer; el president d'Eurecat, Xavier Torras; el delegat de l'Estat del Consorci de la Zona Franca, Pere Navarro; i l'alta comissionada per a l'Agenda 2030, Cristina Gallach.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres