Penedès marítim

El Consell Comarcal del Baix Penedès i el Circ Raluy volen crear 'packs' turístics familiars

Es tracta d'oferir caps de setmana temàtics al Vendrell, Calafell i Cunit, que es farien a la primavera i a la tardor, que acostumen a ser temporades més fluixes

Redacció El Vendrell 21-05-2019 19:31 Lectures 1518
El Consell Comarcal del Baix Penedès i el Circ Raluy volen crear 'packs' turístics familiars. CC Baix Penedès

El Consell Comarcal del Baix Penedès i el Circ Raluy volen crear 'packs' turístics familiars. CC Baix Penedès

L'àrea de Turisme del Consell Comarcal del Baix Penedès s'ha reunit amb la directora comercial del Circ Raluy Legacy, per tal d'iniciar una col·laboració que ofereixi una acció atractiva a la comarca, tant per a públic familiar resident al Baix Penedès com a possibles nous visitants.

Es tracta d'oferir caps de setmana temàtics al Vendrell, Calafell i Cunit, que es farien a la primavera i a la tardor, que acostumen a ser temporades més fluixes a nivell turístic.

Tal i com apunta la presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva M. Serramià,  'el nostre gran objectiu és que el Baix Penedès es dinamitzi en diferents àmbits, i el turístic és fonamental per captar nous públics i nous prescriptors que ens puguin recomanar '. Per això, 'el públic familiar és important captar-lo en altres èpoques de l'any i aconseguir desestacionalitzar el turisme comarcal', afirma el conseller de Turisme del Baix Penedès, Jaume Casañas. 'Creixem que aquesta pot ser una activitat molt ben rebuda, i confiem que es pugui tirar endavant en els propers mesos'.

Des dels municipis també es valora molt positivament iniciatives d'aquest tipus. La regidora de Turisme de Calafell, Maite González, també defensa que 'treballar de forma conjunta ajuda el territori, i el suport entre nosaltres és primordial per poder créixer'. La iniciativa compta amb la col·laboració del Penedès Marítim i el Gremi d'Hostaleria del Baix Penedès.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La campanya electoral del 10-N durarà només una setmana i els partits cobraran un 30% menys en subvencions

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 10 de novembre del 2019?

Esquerra Republica
Partit dels Socialistes
En Comú Podem
Junts per Catalunya
Ciutadans
Partit Popular
Vox
Altres
No votaré