Inserció laboral

Albet i Noya col·labora amb la cooperativa Actua per a la reinserció de joves a la vinya

Els joves tenen entre 16 i 18 anys han començat la seva formació amb la poda en verd

Redacció Subirats 04-06-2019 9:54 Lectures 1441
Albet i Noya col·labora amb la cooperativa Actua per a la reinserció de joves a la vinya . Albet i Noya

Albet i Noya col·labora amb la cooperativa Actua per a la reinserció de joves a la vinya . Albet i Noya

Albet i Noya i la cooperativa de Vilafranca Actua han iniciat aquesta primavera una col·laboració per a la reinserció de joves amb risc d'exclusió social a la vinya. Tres aprenents entre 16 i 18 anys s’han incorporat a les tasques de poda en verd  amb un contracte de pràctiques de 80 hores i amb l’objectiu de formar aquest col·lectiu dins el món de la viticultura.

El projecte d’Actua busca oferir una sortida a aquests joves i la vinya (on la mancança de la d’obra qualificada és habitual) és una de les apostes que està treballant la cooperativa juntament amb alguns cellers de Penedès.  Albet i Noya, pioners en vinyes i vins ecològics, ha incorporat aquests tres joves amb la intenció de vincular-los al territori seguint així els seus valors de solidaritat i sostenibilitat.

La cooperativa Actua és un col·lectiu de professionals amb seu a Vilafranca que treballa per la reinserció social i laboral de les persones. Gestiona diferents centres residencials i pisos tutelats al territori així com programes d’assistència i acompanyament. 

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament