Xarxa de Periodistes de Turisme

Sitges rep el premi a la millor destinació sostenible

El Jurat de la 24 nit del Turisme i del Periodisme d'Economia Turística ha atorgat a Sitges el Premi per la ‘Millor Destinació Sostenible’

Redacció Sitges 08-06-2019 9:01 Lectures 2929
Sitges rep el premi a la millor destinació sostenible. Ajuntament de Sitges

Sitges rep el premi a la millor destinació sostenible. Ajuntament de Sitges

El municipi de Sitges ha estat reconegut amb el Premi a la ‘Millor Destinació Sostenible’ que lliura l’Associació Catalana de Periodistes i Escriptors d’Economia i Turisme ‘Xarxa de Periodistes de Turisme’, en el marc de la 24ª Nit del Turisme celebrada aquest dijous a l’Hospitalet de Llobregat. L’alcalde de Sitges en funcions, Miquel Forns, ha estat l’encarregat de recollir el reconeixement de mans de Domènec Biosca, president ACPETUR.

Forns ha explicat que “des de fa dècades, el turisme és el principal motor de l’economia sitgetana. Ha estat, de fet, gràcies a l’activitat d’aquest sector que la nostra vila ha assolit el reconeixement i el prestigi internacional que tant se li ha arribat a reconèixer”. Per a l’Alcalde, aquest capteniment explica que “durant el mandat, Sitges hagi estat reconegut amb la certificació Biosphere Destination”.

Forns ha manifestat que “el desenvolupament turístic s’ha d’harmonitzar amb l’entorn, tant el natural com l’humà. Només així hi guanyem tots i només així sumem atractiu de cara a turistes i visitants”. “Ara ens trobem en un altre nivell, un nivell que ens porta a situar en primer terme un patrimoni que s’ha de llegar a les futures generacions en millors condicions”, ha afegit Miquel Forns.

En el transcurs de la Nit també s’han concedit altres premis a iniciatives com la transformació d’un hotel de Madrid a hotel de referència i luxe, i a iniciatives d’innovació arquitectònica i tecnològica.

L’esdeveniment ha reconegut també l’aposta per la informació 360º i iniciatives amb valors positius, possibilistes i proactius, també del sector hoteler. També s’han concedit premis per la reconversió d’edificis històrics i del sector del transport aeri.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres