Robòtica

Kuka Iberia inverteix prop de 600.000 euros en un nou centre tecnològic a Vilanova i la Geltrú

S’hi desenvoluparan solucions robòtiques pioneres per a automoció, siderúrgia, alimentació i arquitectura

ACN Vilanova i la Geltrú 20-06-2019 17:45 Lectures 5376
Pla general de l'edifici de Kuka a Vilanova i la Geltrú. Kuka

Pla general de l'edifici de Kuka a Vilanova i la Geltrú. Kuka

La multinacional alemanya de robòtica Kuka ha invertit prop de 600.000 euros en un nou centre tecnològic a la seu que ja té a Vilanova i la Geltrú. Les instal•lacions, des d’on es centralitza la delegació portuguesa i del mercat llatinoamericà, consten de més de 400 metres quadrats destinats al desenvolupament de solucions robòtiques pioneres per a l’automoció però també la siderúrgia, l’alimentació, l’arquitectura i el sector tèxtil. La firma confia que el nou centre permeti mantenir un creixement de l’activitat proper al 10%, el qual ha permès superar els 40 milions d’euros durant el 2018.

El nou ‘Tech-Center’ de Kuka també acollirà un espai destinat a la investigació, manteniment i reparació de robots. Les noves instal•lacions acullen 30 treballadors.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament