Comerç del Foix

Emili Omella, guanyador del concurs de les Cuines i tapes del Remeiart

El premi son 100 €urofoix que dona l’Associació de Comerciants Comerç del Foix per gastar a qualsevol dels seus establiments associats

Redacció Santa Margarida i dels Monjos 03-07-2019 18:09 Lectures 1444
Emili Omella, guanyador del concurs de les Cuines i tapes del Remeiart. Comerç del Foix

Emili Omella, guanyador del concurs de les Cuines i tapes del Remeiart. Comerç del Foix

Aquest dimecres dia 3 de juliol s’ha fet el lliurament del premi de participació del concurs de instagram, a les dependències del local de la associació del comerç del foix que es va convocar amb motiu de les Cuines i tapes del Remeiart d’aquest any.

El premi son 100 €urofoix que dona l’Associació de Comerciants “ COMERÇ DEL FOIX”  per gastar a qualsevol  de els seus establiments associats.

El sorteig va tenir lloc el dia 16 de juny durant la Fira d’Herbes Remeieres, entre tots els participants de la convocatòria de Instagram feta amb motiu de la Ruta de tapes del Remeiart

El guanyador d’aquest any es el Sr. Emili Omella , veí de Vilafranca del Penedes, i qui ha passat  a recollir el premi es el seu pare Sr. Josep Omella.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres