Festa pirata, Bótes i Vi

Els pirates tornen a envair la platja de Sant Salvador

L’espai conegut popularment com “la plaça de les palmeres” del nucli marítim de Sant Salvador tornarà a ser l’epicentre de la Festa pirata

Redacció El Vendrell 04-07-2019 17:41 Lectures 1686
Els pirates tornen a envair la platja de Sant Salvador. Ajuntament del Vendrell

Els pirates tornen a envair la platja de Sant Salvador. Ajuntament del Vendrell

La Festa pirata, Bótes i Vi tornarà a envair Sant Salvador del 12 al 14 de juliol, en horari de tarda i nit, amb parades d’artesania, recreacions, ecoatraccions, tast de vins, música i activitats familiars com ara teatre, contes i animacions diverses.

L’espai conegut popularment com “la plaça de les palmeres” del nucli marítim de Sant Salvador tornarà a ser l’epicentre de la Festa pirata que rememora els atacs de pirates moriscos que havia patit aquesta platja a l’època medieval, un dels motius pels quals es va traslladar la població cap a l’interior. Cal recordar que Sant Salvador, al voltant de la seva ermita romànica, va ser l’origen del Vendrell que coneixem avui.

D’altra banda, enguany hi tornarà a tenir una especial presència l’espai dedicat als vins i caves de la zona, amb el qual, sota el títol de Bótes i vi, es vol recordar l’antic port de Sant Salvador que, des del segle XVIII fins al primer quart del segle XX, va tenir una important activitat d’exportació de vi iaiguardent, i d’importació de fusta i cèrcols per als boters de la zona, entre d’altres productes.

Amb aquest esdeveniment lúdic i festiu s’ofereix un atractiu més a les platges del Vendrell en ple estiu, tot recordant les arrels històriques de la nostra població.

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, destaca que “la Festa pirata, Bótes i Vi de Sant Salvador està completament consolidada i s’ha convertit en un clàssic de l’estiu dels nostres nuclis marítims, que amplia l’oferta d’oci per a les persones que ens visiten i per als veïns i veïnes del municipi”.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La campanya electoral del 10-N durarà només una setmana i els partits cobraran un 30% menys en subvencions

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 10 de novembre del 2019?

Esquerra Republica
Partit dels Socialistes
En Comú Podem
Junts per Catalunya
Ciutadans
Partit Popular
Vox
Altres
No votaré