Millores salarials

Acord a Codorníu per al nou conveni laboral, amb la creació d’una tercera paga extra

ACN Sant Sadurní d'Anoia 12-07-2019 17:48 Lectures 2954
Pla detall de nombroses ampolles de cava en repòs. Imatge del 23 d'octubre de 2018 . ACN

Pla detall de nombroses ampolles de cava en repòs. Imatge del 23 d'octubre de 2018 . ACN

Els treballadors de Codorníu han arriabt a una entesa amb la direcció de la firma cavista per definir el nou conveni laboral. Segons detalla el sindicat Comissions Obreres –majoritari al comitè d’empresa-, l’acord estableix la creació d’una tercera paga extra a partir del mes d’octubre, la qual serà de 620 euros per a aquest any, de 1.340 euros pel 2020 i de 1.860 euros pel 2021. Al mateix temps, les dues parts també han pactat reduir 8 hores la jornada laboral anual, que fins ara era de 1.760 hores. D’altra banda, CCOO ha signat aquest divendres amb les patronals Institut del Cava i PIMECAVA el nou conveni per la resta del sector del cava i escumosos, el qual van acordar a l’abril després de més d’un any de negociacions.

El nou conveni sectorial de vins escumosos i cava de Catalunya té una vigència de tres anys i estableix uns increments salarials d’un 2% per al 2018 i 2019, amb caràcter retroactiu a l’1 de gener de cada any. De cara al 2020, l’increment salarial és del 2,5%. En paral•lel, el conveni defineix una nova estructura basada en grups professionals, alhora que incorpora la jubilació parcial a través d’un contracte de relleu si el treballador afectat ho demana.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres