Nova etapa

Ramon Riera Bruch, nou president del Consorci de Promoció Turística del Penedès

Ha remarcat que en aquests darrers anys s’han assolit grans projectes que han permès fer més visibles els recursos turístics i atractius del Penedès

Redacció Vilafranca del Penedès 30-07-2019 10:24 Lectures 2501
Ramon Riera Bruch. EIX

Ramon Riera Bruch. EIX

Un cop constituït el Consell Comarcal de l’Alt Penedès per aprovar el funcionament dels diferents òrgans de Govern i assignar les funcions als consellers de l’Equip de Govern. El passat 24 de juliol es va delegar la presidència del Consorci de promoció turística del Penedès a Ramon Riera Bruch.

Les primeres paraules del nou president del Consorci han estat per agrair al President del Consell Comarcal de l'Alt Penedès, Sr. Xavier Lluch, la confiança dipositada en la seva  persona a l'hora de delegar la Presidència d'aquest Consorci de Promoció Turística de  Penedès.

Ramon Riera, ha comentat la importància del Consorci com a entitat de promoció turística del territori i ha remarcat que en aquests darrers anys s’han assolit grans projectes que han permès fer més visibles els recursos turístics i atractius del Penedès.  Seguirà doncs treballant per una gestió turística de cohesió a través de les entitats públiques i privades del territori amb l’objectiu de sumar i assolir els reptes que exigeix avui ser una destinació turística de qualitat.

Riera, valora molt la feina feta des de la creació de l’entitat, la qual és un bon llegat dels anteriors presidents i presidentes,  com la tasca desenvolupada per en Santi Soler i especialment la tasca den Sergi Vallès durant aquest darrer mandat.

Pren doncs aquesta responsabilitat amb molta il·lusió i empenta per treballar de valent en la promoció i la gestió turística del Penedès, seguint el camí que aquests darrers anys persones, empreses i entitats han desenvolupat amb molts encerts, fent que el Penedès es vagi forjant com a destinació turística singular, sostenible i de qualitat. Tenim la il·lusió i l’equip per confiar en un dia a dia productiu i dinàmic que desenvolupi una estratègia turística comuna per gaudir plegats d'una etapa enriquidora pel foment del turisme al Penedès.

Segons Riera, la presidència del Consorci li permet retrobar-se de nou amb el món del Turisme, un sector dinàmic i transversal, que va conèixer de molt a prop com a Diputat de Turisme a la Diputació de Barcelona.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No