Nova etapa

L’empresari Ramon Giró presidirà la delegació de l’Alt Penedès

Fèlix Galimany (Covides SCCP), Maite Esteve (Vins el Cep SL), Joan Comes (Coral Transport & Stocks SL) i Pere Mateu (Timbrats Estero SL) ocuparan per primer cop les quatre vocalies que composen el Consell de la Delegació

Redacció Vilafranca del Penedès 05-08-2019 17:15 Lectures 3204

El Ple de la Cambra de Barcelona reunit el passat dijous, 25 de juliol, en la seva primera sessió ordinària, sota la presidència de Joan Canadell, va aprovar el nomenament dels nous membres dels Consells de Delegacions. D’aquesta forma, s’inicia així el procés de renovació dels òrgans de la Cambra a les delegacions. Un procés que es preveu que finalitzi en els propers mesos. El Consell de la Delegació de l’Alt Penedès el composen, de moment, cinc membres, el president i quatre vocalies. El Ple de la institució va donar llum verda a la renovació total del Consell i va aprovar el nomenament dels següents membres:

Ramon Giró (President) – Jaume Giró i Giró SL
Fèlix Galimany - Covides SCCP
Maite Esteve - Vins el Cep SL
Joan Comes - Coral Transport & Stocks SL
Pere Mateu - Timbrats Estero SL

Amb aquesta renovació es posa punt i final al mandat del delegat Joan Amat, que durant l’anterior legislatura havia estat l’encarregat d’exercir la representació de la Cambra de Barcelona al territori de l’Alt Penedès. El Consell de la Delegació està constituït per fins a un màxim de 10 vocals, establerts a municipis de l'àmbit territorial de la delegació corresponent. La designació dels membres correspon al Ple de Cambra, a proposta del seu Comitè Executiu.

D’entre ells, el president del Consell de la delegació és nomenat pel president de la Cambra de Barcelona. Aquest càrrec de confiança de Presidència s’exerceix fins a la propera renovació del Ple (o abans per cessament anticipat). Aquest òrgan de govern territorial té com a funcions principals les d’emprendre iniciatives d’impuls de l’economia comarcal, més enllà de la projecció corporativa i l’arrelament territorial que proporciona la prestació de serveis.

Certament, la implicació dels Consells en iniciatives que donin resposta a les necessitats econòmiques de cada territori és un factor que potencia la proximitat i la projecció d’una Cambra forta també a nivell territorial. Cal afegir que els Consells vetllen també per definir un espai compartit de concertació d’actuacions entre el món empresarial i l’administració local.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No