Fira d'oci ferroviari

Convocat el primer concurs per al disseny del cartell de la Funifira de Gelida

L’Ajuntament de Gelida busca promoure la Fira maquetisme, oci ferroviari, gastronomia, vins i caves de Gelida, que enguany celebra la seva 10a edició els dies 8, 9 i 10 de novembre

Redacció Gelida 13-08-2019 14:18 Lectures 5716

L’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Gelida convoca per primera vegada un concurs per al disseny del cartell de la 10a Funifira del municipi, que se celebrarà del 8 al 10 de novembre de 2019, i que a més, vol homenatjar el 95è aniversari del Funicular de Gelida que es celebra enguany. Per això, les obres presentades han d’estar inspirades en la temàtica del Funicular de Gelida, i en els motius destacats d’aquesta edició, la celebració de la 10a edició de la fira i del 95è aniversari del Funicular. 

Els treballs, que han de ser originals i inèdits, es poden lliurar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Gelida, presencialment o per correu ordinari, fins al 15 de setembre de 2019. Els treballs que es rebin fora de termini o no compleixin les bases quedaran fora de concurs. Tota la informació i bases les podreu trobar al web municipal www.gelida.cat.

A banda d’iniciar aquest concurs, la regidoria de turisme també vol promoure la major participació possible en la fira, reforçant els dos eixos que considerem han de ser vertebradors de la mateixa: El Funi i Gelida.

A tal efecte, es cerca oferir la màxima oferta possible als visitants, obrint la participació a tots els establiments relacionats amb el sector de la restauració i elaboradors de producte gastronòmic de la població; alhora que també es treballarà per una major presència d’entitats locals i el sector comercial. Per a afavorir aquesta participació, s’ha ofert a tots els possibles expositors, un descompte del 50% en la inscripció si aquesta es realitza dins del període bonificat, fins al 31 d’agost, en cas de fer la inscripció posterior, el cost de participar serà el 100%.

El regidor de Turisme, en Daniel García Peris, ha recordat que “El nostre objectiu és potenciar-la, especialment en els aspectes temàtics, mirant d’incorporar sempre nous elements que la facin única i especial”, en García Peris també ha volgut posar en relleu la importància turística que ha de tenir la fira, “la Funifira s’ha de convertir en un eix vertebrador del turisme al municipi, demostrant que Gelida té molts elements interessants per venir a visitar”.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No