Fira del Cava

El Cavatast s'estrena amb la nit dels màgnums, grans caves i gastronomia

El Cavatast presentarà les seves novetats en un format obert al públic per oferir en exclusiva els sabors dels caves i la gastronomia dels expositors de la mostra

La XXIII edició se celebrarà els dies 4, 5 i 6 d’octubre a Sant Sadurní d’Anoia

Redacció Sant Sadurní d'Anoia 17-09-2019 18:29 Lectures 1959
El Cavatast s'estrena amb la nit dels màgnums, grans caves i gastronomia. EIX

El Cavatast s'estrena amb la nit dels màgnums, grans caves i gastronomia. EIX

Un any més, Sant Sadurní d’Anoia es converteix en el punt de trobada on els apassionats del cava gaudeixen d’una àmplia varietat de caves i propostes culinàries d’alta qualitat. La mostra, que tindrà lloc els dies 4, 5 i 6 d’octubre a Sant Sadurní d’Anoia, comptarà amb la participació de gairebé una quarantena d'elaboradors de cava i empreses de restauració, xarcuteria, pastisseria i xocolata.

La XXIII edició de la mostra arriba amb novetats destacades. L’alcalde de Sant Sadurní d’Anoia, Josep Maria Ribas i Ferrer i el 1r tinent d’alcalde i regidor de Turisme i Comerç, Ton Amat i Ibàñez, explicaran tots els detalls el pròxim dimecres 25 de setembre a les 19h a la Fassina de Can Guineu, en una trobada amb periodistes.

En acabat, començarà la nit dels màgnums, grans caves i gastronomia, la primera de les novetats d’aquesta edició. En un format obert al públic i en un ambient distès i festiu, la presentació del Cavatast oferirà als assistents l’oportunitat de tastar els productes dels expositors de la mostra amb un tast de màgnums, grans caves de qualitat, així com d’una selecta oferta gastronòmica.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres