Fira temàtica

Sitges celebra aquest cap de setmana la segona edició del Cheese Fest, el festival dedicat al formatge

La gran novetat d’enguany és que el certamen estrena la figura de país convidat amb Suïssa per oferir als visitants la degustació dels seus millors formatges

Redacció Sitges 24-09-2019 16:53 Lectures 3226
Sitges Cheese Fest. EIX

Sitges Cheese Fest. EIX

La segona edició del Sitges Cheese Fest  reunirà del 27 al 29 de setembre productors de formatge al passeig de la Ribera (a l’altura del número 18) amb l'objectiu  de promoure la cultura del formatge artesà com a producte gourmet. La gran novetat d’enguany és que el certamen estrena la figura de país convidat amb Suïssa per oferir als visitants la degustació dels seus millors formatges com l’Emmentaler AOP, Le Gruyère AOP, Tête de Moine AOP i Appenzeller. En total, hi haurà formatges de 12 productors artesans que elaboren formatges catalans, italians, de Menorca i manxecs.

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Sitges dóna suport a aquest esdeveniment amb la finalitat de contribuir a la desestacionalització de la temporada turística.

La programació del Sitges Cheese Fest inclou maridatges  i tastos de formatges amb vins de producció local i es complementarà amb activitats per gaudir en família com tallers gastronòmics infantils ('La Marieta formatgera d'Emmentaler AOP', pintxos saludables i 'Pizzeta petiteta'), cavallets ecològics, concerts i sessions musicals de Dj's amb música disco, jazz o ritmes llatins. Les actuacions aniran a càrrec dels grups Veneno en la Piel, Forever Young i Tributo a Bob Dylan. 

Aquesta nova edició té la vista posada en poder consolidar l’esdeveniment en el calendari anual d’activitats de la vila i per aconseguir més públic, l'organització del certamen ha avançat les dates respecte l'any passat que va tenir lloc al novembre.

Nova forma de Pagament
 
Com a novetat, el certamen potenciarà una nova forma de pagament: a través d'una polsera digital per fomentar la higiene dins la zona gastronòmica de degustació. L'activació de la polsera i les recàrregues econòmiques es faran per efectuar el consum.  

Horaris Sitges Cheese Fest

Divendres 27 de setembre:  Mercat 18 a 21 hores
Divendres 27 de setembre: Concerts i degustacions  de 18 a 24 h (dotze de la matinada)

Dissabte 28 de setembre Mercat d’11 a 21 hores
Dissabte 28 de setembre: Concerts i degustacions dissabte d’11 a 24 hores 12 de  la matinada

Diumenge 29 de setembre: Mercat d’11 a 16 h
Diumenge 29 de setembre: sessió de dj i degustacions D’11 a les 16 hores

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No