Acord de col·laboració

L’Ajuntament de Cubelles ofereix places de cowork al Neàpolis de Vilanova

Aquest conveni va adreçat, principalment, a aquells projectes que s’emmarquin dins l’àmbit de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), Mèdia, creativitat i innovació

Marta González Cubelles 02-10-2019 11:18 Lectures 2945
L’Ajuntament de Cubelles ofereix places de cowork a l'edifici Neàpolis de Vilanova. Marta González

L’Ajuntament de Cubelles ofereix places de cowork a l'edifici Neàpolis de Vilanova. Marta González

La regidoria d’empresa i emprenedoria de l’Ajuntament de Cubelles i el Neàpolis de Vilanova han signat un acord de col·laboració per tal que els emprenedors de perfil tecnològic residents a Cubelles puguin gaudir d’un espai de cowork gratuït. 

Aquest conveni va adreçat, principalment, a aquells projectes que s’emmarquin dins l’àmbit de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), Mèdia, creativitat i innovació. En el cas de tenir un perfil professional diferent es poden adreçar igualment a la regidoria de Cubelles per veure si, adaptant alguna característica, es podria donar entrada al cowork.

“Actualment nosaltres aquest espai no el tenim, hauríem de començar de 0” destaca la regidora d’empresa i emprenedoria de Cubelles, Trinidad Vicente, ja que amb aquest acord aconsegueixen ser eficients tant pel que suposa la inversió econòmica com pel temps que es trigaria en construir un espai d’aquestes característiques. 

D’altra banda, des de la regidoria d’empresa de Vilanova i la Geltrú també destaquen la importància de treballar de forma col·laborativa. “Aquesta és la idea del cowork i del Neàpolis, crear sinergies entre els emprenedors igual com hem creat aquesta sinergia entre els dos municipis. Si ja tenim un espai creat, aprofitem-lo i fem comarca” remarca la regidora d’empresa de Vilanova, Conxi Martínez.

El Neàpolis de Vilanova disposa de 40 places de cowork on sempre hi ha un percentatge de places guardat per a les noves incorporacions. A dia d’avui es troba en un 80% de la seva ocupació però “com són places que van fluctuant, són molt itinerants, sempre tenim places disponibles” destaca la regidora Martínez.

Amb aquest acord de col·laboració l’Ajuntament de Cubelles subvencionarà el cost del lloguer de les places de cowork per aquelles persones que compleixin amb les requisits abans esmentats.

El conveni  serà vigent fins juny del 2020 quan es veurà si ha tingut acollida entre els emprenedors cubellencs i en cas que fos així, s’estudiaria si ampliar-lo o crear un espai nou. 

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No