Aniversaris

Sis empreses de l’Alt Penedès i Garraf reben el reconeixement de la Cambra de Comerç

Comunitat mina i aigües de la salut, Herrebat S.L, Hispano Italiana de Trenzados Especiales, Jean Leon S.L. i Silvalac S.A. han estat guardonades pels seus 50 anys i Tutusaus perruquers pels seus 75 anys

Redacció Barcelona 24-10-2019 19:13 Lectures 4005
Cinc empreses de l’Alt Penedès van rebre el reconeixement de la Cambra de Comerç. Cambra de Comerç

Cinc empreses de l’Alt Penedès van rebre el reconeixement de la Cambra de Comerç. Cambra de Comerç

La Casa Llotja de Mar s’ha tornat a vestir de gala un any més per homenatjar les empreses que aquest any fan un aniversari emblemàtic (50, 75, 100, 125, 150, 175 i enguany fins als 200 anys) en el marc del tradicional Dia de la Cambra. L’acte, que ja arriba a la seva vint-i-tresena edició ha estat conduit per l’Espartac Peran, que ha posat en relleu l’esforç i la dedicació del teixit empresarial per construir una Catalunya forta econòmicament. Durant el transcurs de la gala s’han lliurat els guardons commemoratius a un total de 118 empreses de la demarcació de Barcelona.

El president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell, ha fet el discurs inaugural de l’acte i ha felicitat a totes les empreses guardonades, tot elogiant la constància i l’esforç per haver arribar fins a aquí, “el futur de l’economia depèn de que les noves generacions també tinguin aquest esperit dinàmic”. “Les empreses que avui esteu aquí van ser creades per persones visionàries, plenes de coratge i amb molta fe en el seu projecte. Per emprenedors que miraven amb perspectiva de futur, sense encongir-se davant les dificultats” ha explicat Canadell. Canadell ha emfatitzat durant la seva intervenció que “l’economia catalana és una de les economies més pròsperes. Una economia conformada per un teixit empresarial excepcional. Resilient, persistent i amb visió constructiva, tres valors que conformen l’ADN empresarial català”.

En aquesta ocasió les empreses amb més trajectòria són: la Facultat de Nàutica de Barcelona per la celebració dels seus 250 anys, l’Editorial Salvat i el Port de Barcelona amb 175 anys, el Col·legi de Metges de Barcelona pels 125 anys, els Laboratoris LETI i Danone pel seu centenari, i Caritas Diocesana de Barcelona i la Federació Catalana de Motociclisme pels 75 anys.

Per la comarca de l’Alt Penedès fins a cinc empreses han pujat a l’escenari a recollir el guardó. Comunitat mina i aigües de la salut, S.A. de Sant Sadurní d’Anoia, Herrebat S.L. de Vilafranca del Penedès, Hispano Italiana de Trenzados Especiales de Subirats, Jean Leon S.L. de Torrelavit i Silvalac S.A. de Santa Margarida i els Monjos, han estat guardonades pels seus 50 anys. Per la comarca del Garraf s’ha premiat a Tutusaus perruquers de Vilanova i la Geltrú pels seus 75 anys de trajectòria empresarial.

L’acte ha estat presidit per la consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Àngels Chacón, que n’ha fet la cloenda.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres