Comerç local

El comerç de Vilafranca presenta una campanya de dinamització coincidint amb el Most Festival

Hi participaran un total de 70 comerços, els dos mercats municipals, les tres associacions de comerciants, el Casal, el Cine Club Vilafranca i el Most Festival i s’hi programaran diferents sortejos, descomptes i promocions i fins i tot un concurs d’a

Redacció Vilafranca del Penedès 29-10-2019 18:19 Lectures 2639
El comerç de Vilafranca presenta una campanya de dinamització coincidint amb el Most Festival. Ajuntament de Vilafranca

El comerç de Vilafranca presenta una campanya de dinamització coincidint amb el Most Festival. Ajuntament de Vilafranca

Entre el 4 i el 26 de novembre tindrà lloc a Vilafranca una campanya de dinamització comercial amb el lema “Vilafranca, un comerç de cinema”, que l’Ajuntament de Vilafranca ha engegat amb la col.laboració de les tres associacions de comerciants de la ciutat: Centre Vila, de l’Espirall i de la Girada. El regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Joan Manel Montfort, acompanyat de les representants de les tres associacions, Marta Vivas, Sílvia Raventós i Pilar Badell, ha presentat les línies de treball de la campanya que coincidirà en bona part amb el Most Festival i en què hi participen diverses entitats de la Vila. Per Montfort, els objectius principals són dinamitzar el comerç, “sobretot els dissabtes a la tarda, perquè hem detectat que són fluixos a Vilafranca comercialment parlant. El dissabte dia 16 hi haurà el plat fort. L’altre objectiu és fer marca col.lectiva de Vilafranca i destacar els valors del comerç ciutadà en un moment d’incertesa i amb moltes alternatives al comerç tradicional”.

A la campanya hi participaran un total de 70 comerços a títol individual, els dos mercats municipals, les tres associacions de comerciants, el Casal, el Cine Club Vilafranca i el Most Festival i s’hi programaran diferents sortejos, descomptes i promocions i fins i tot un concurs d’aparadors. Es lliuraran 17 premis com lots, entrades de cinema, targes-regal, o vals de descompte. “Hem volgut fer la campanya aquest mes de novembre, un mes previ a la campanya de Nadal, que és el millor moment comercialment parlant. Ens agradaria que cada mes passessin coses a Vilafranca per tal que hi hagi força gent passejant per Vilafranca, ja que això facilita la compra en els comerços locals. Tenim un calendari d’esdeveniments al llarg de l’any però voldríem que fos més extens i coordinat entre els diferents agents”, ha dit el regidor.

Els comerços adherits a la campanya “Vilafranca, un comerç de cinema” tindran uns distintius propis i a  Vilafranca es crearà una ambientació de cinema.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No