Trobada de clàssics

Més de 70 vehicles clàssics de diferents èpoques participen a la trobada de Gelida

Aquest any, com a novetat, s'ha celebrat un concurs amb els vehicles participants de la trobada on es ressaltaven quatre categories

Redacció Gelida 29-10-2019 18:24 Lectures 3159
Més de 70 vehicles clàssics de diferents èpoques participen a la trobada de Gelida. Ajuntament de Gelida

Més de 70 vehicles clàssics de diferents èpoques participen a la trobada de Gelida. Ajuntament de Gelida

El passat diumenge va tenir lloc la VII Trobada de vehicles clàssics de Gelida, organitzada per la regidoria de Turisme de l’Ajuntament, en la qual van participar més de 70 vehicles clàssics de diferents èpoques.

La Trobada va començar a les 10 del matí amb l’arribada dels vehicles al Pícnic de Can Torrents, on els participants van poder gaudir d’un esmorzar. Seguidament, s’iniciava una ruta per carrers del municipi acabant a l’Avinguda Colomer, un carrer que és exponent del modernisme amb les seves torres, on la gent va poder gaudir de l’exposició dels vehicles participants amenitzada amb la música de la Big Band de l’Escola Municipal de Música de Gelida i una copa de cava gentilesa de Vins El Cep. A més, durant l'exposició es va homenatjar el pilot gelidenc Jaume Campreciós, guanyador dissabte del Circuit de Catalunya de les Porsche Classic Series.

Aquest any, com a novetat, s'ha celebrat un concurs amb els vehicles participants de la trobada on es ressaltaven quatre categories. Al vehicle més antic, que va guanyar una moto Terrot de 1928, al vehicle que ve de més lluny, premiat un vehicle provinent de Lleida, al més ben conservat un R10 i el premi al vehicle i participat més ben ambientat. A més, enguany, també s'estrenava el concurs d'Instagram, on també hi va haver una gran participació. Pròximament es donarà a conèixer el guanyador/a.

En aquest sentit, el regidor de Turisme, Daniel García Peris, ha assenyalat que des de la regidoria estan molt satisfets del transcurs de la trobada i ha assegurat que un any més "ha estat tot un èxit de participació i una gran festa del món del motor".

Per l'any vinent, i següents, la trobada serà sempre el darrer diumenge d'octubre i ja dins el calendari d'aquest tipus d'esdeveniments amb col·laboració del Club 600 Barcelona.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No