Passió ferroviària

La desena edició de la Funifira incorpora nova propostes i el 95è aniversari del Funicular de Gelida

Dilluns es va presentar una nova edició de la Funifira, que es celebrarà el cap de setmana 8,9 i 10 de novembre

L’espai temàtic, a partir de dissabte, obrirà les seves portes per donar a conèixer el món del maquetisme ferroviari, amb mostres de maquetes, però també amb venda de materials i productes relacionats

Redacció Gelida 30-10-2019 18:07 Lectures 1800
La desena edició de la Funifira incorpora nova propostes i el 95è aniversari del Funicular de Gelida. Ajuntament de Gelida

La desena edició de la Funifira incorpora nova propostes i el 95è aniversari del Funicular de Gelida. Ajuntament de Gelida

Aquest dilluns l’Ajuntament de Gelida presentava una nova edició de la FUNIFIRA a Gelida, una activitat creada per promocionar i dinamitzar el municipi. En la presentació es va donar a conèixer les diferents novetats, mantenint l'espai firal i l'espai gastronòmic com a llocs de referència però oferint, també, noves propostes de diferent contingut amb l'objectiu d'incrementar l'atractiu d'aquesta fira.
En l’espai gastronòmic, que romandrà obert des del divendres a la tarda fins diumenge, es podran degustar els productes del municipi.

L’espai temàtic, a partir de dissabte, obrirà les seves portes per donar a conèixer el món del maquetisme ferroviari, amb mostres de maquetes, però també amb venda de materials i productes relacionats amb aquesta activitat. L’oferta de la FUNIFIRA es complementa amb altres activitats com el trenet solidari, l’exhibició de vaixells i d’avions, entre altres.

A la presentació, es va explicar que aquest 2019 la celebració de la 10a edició de la FUNIFIRA coincideix amb el 95è aniversari del Funicular de Gelida, element emblemàtic del municipi i eix motor de la Fira. Per aquest motiu, un dels plats estrelles es reserva per dissabte a la tarda que tindrà lloc la festa d’aniversari del Funi, amb moltes sorpreses i pastís d’aniversari.

A més, el regidor de Turisme, en Daniel García Peris, va ressaltar la incorporació a la fira d’un trenet turístic que mostrarà els llocs emblemàtics i d’interès de Gelida, amb sortides gratuïtes cada mitja hora des de l’estació superior del Funicular. A banda, va destacar com a novetat, la incorporació diumenge al matí de visites guiades al centre d’interpretació del Funicular, realitzades per Enric Carafí,  un taller de reciclatge i maquetisme per fer una rèplica del Funicular, la incorporació de la col·laboració dels comerços del municipi amb un concurs d’aparadors comercials en referència a la Fira i el Funi, i un concurs d’Instagram que estarà actiu tot el cap de setmana.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres