Nova etapa

CCOO inaugura la nova seu a Vilanova i la Geltrú

El sindicat es trasllada de la seva seu històrica al carrer Albert Virella, on ha estat més de 30 anys

Redacció Vilanova i la Geltrú 15-11-2019 12:22 Lectures 4475
CCOO inaugura la nova seu a Vilanova i la Geltrú. CCOO

CCOO inaugura la nova seu a Vilanova i la Geltrú. CCOO

La Unió Intercomarcal de CCOO del Baix Llobregat-Alt Penedès-Anoia-Garraf ha inaugurat aquest dijous la nova seu al Garraf, al carrer Ca l'Escoda El nou espai de 182 metres quadrats compta amb 3 despatxos, una sala de reunions polivalent i una sala d’actes per organitzar treballadors i treballadores i donar servei a les més de 2500  persones afiliades i més de 221 delegats i delegades de CCOO al Garraf.

L’acte d’inauguració, que ha estat precedit d’un lliurament d’insígnies a persones amb més de 25 anys d’afiliació a CCOO de la comarca, ha estat una jornada de portes obertes a tota l’afiliació i ha comptat amb la presència del coordinador de CCOO al Garraf, Albert Rodríguez; de Josep M. Romero, secretari general de CCOO del Baix Llobregat-Alt Penedès-Anoia-Garraf; d'Abigail Garrido, presidenta del Consell Comarcal del Garraf; i de Javier Pacheco, secretari general de CCOO Catalunya.

Aquest nou espai sindical, que posa fi a més de 30 anys de presència de CCOO al carrer Albert Virella i Bloda, s’emmarca "en una política de reforçar la proximitat i la presència de CCOO en un territori estratègic pel seu pes polític i i socioeconòmic". També projecta un futur que passa per "continuar reforçant la presència a empreses consolidades i penetrar a sectors i empreses emergents, fonamentalment del sector terciari".

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No