Rodatge

Bershka grava el seu nou anunci a la pedrera de Garraf

La nova sèrie de Netflix Hache mostra al seu tràiler oficial algunes escenes rodades a Vilanova i la Geltrú i Sant Pere de Ribes

Redacció Sitges 21-11-2019 9:20 Lectures 3815

Els rodatges a la comarca del Garraf estan vivint una tardor molt activa, segons avança l'agència local de promoció Node Film Clúster a través de les seves xarxes socials. La marca de roba Bershka, dirigida juvenil, ha gravat el seu nou anunci de publicitat a la pedrera de Garraf.

D'altra banda, també s'ha estrenat aquest mes la nova sèrie de Netflix "Hache", protagonitzada per Adriana Ugarte i Javier Rey, que ja mostra en el seu tràiler oficial algunes escenes rodades a Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes i la Torre del Veguer, un emplaçament que també ha acollit el rodatge d'un altre anunci publicitari.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament