Federació Europarc

Sant Pere de Ribes acull dijous el Fòrum permanent de la Carta Europea de Turisme sostenible als parcs

La Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) és un distintiu que atorga la Federació Europarc als territoris que disposen d’una estratègia en turisme on és present la sostenibilitat

Redacció Sant Pere de Ribes 26-11-2019 12:02 Lectures 1356
Sant Pere de Ribes acull dijous el Fòrum permanent de la Carta Europea de Turisme sostenible als parcs. Ajt Sant Pere de Ribes

Sant Pere de Ribes acull dijous el Fòrum permanent de la Carta Europea de Turisme sostenible als parcs. Ajt Sant Pere de Ribes

Al municipi tindrà lloc el 3r Fòrum Permanent per a la Implementació de la Carta Europea de Turisme sostenible als parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix, per continuar treballant, alhora que mostrar i validar la feina que s’està fent d’estratègia turística conjunta basada en la sostenibilitat dels seus espais naturals. L’acte es farà dijous 28 de novembre a les 17h a la sala Polivalent Josep Lluís Palacios de la Casa de la Vila, a Ribes. 

La Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) és un distintiu que atorga la Federació Europarc als territoris que disposen d’una estratègia en turisme on és present la sostenibilitat, per tal de compatibilitzar l’activitat turística amb la conservació dels espais naturals d’Europa. Els parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix estan acreditats amb la CETS de de l’any 2017. 

Sant Pere de Ribes, de forma conjunta amb la resta de poblacions que tenen part dels parcs naturals del Garraf, Olèrdola i el Foix dins del terme municipal, treballa des del 2017 per al compliment d’objectius de la CETS de cara a revalidar la certificació el 2021.

En el 3er Fòrum Permanent, es tractarà la feina realitzada durant l’any 2019, dirigida a implementar col·laboracions entre els gestors dels espais protegits i les empreses del sector del turisme, seguint el principi de la sostenibilitat, i d’altres aspectes.   

L’acte és gratuït i obert a tothom. Per a assistir-hi cal inscriure-s’hi prèviament mitjançant el correu electrònic p.garraf.qualitat@diba.cat.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament