Consell Comarcal

El Pacte per a l’Ocupació del Garraf convoca els guardons “Empresa Origen Garraf”

A través d'aquest guardó es vol fer un reconeixement a les empreses més arrelades al territori i més implicades en la millora de l’ocupació i en el desenvolupament econòmic de la comarca

ACN Vilanova i la Geltrú 28-11-2019 22:08 Lectures 2924
El Pacte per a l’Ocupació del Garraf convoca els guardons “Empresa Origen Garraf”. CC Garraf

El Pacte per a l’Ocupació del Garraf convoca els guardons “Empresa Origen Garraf”. CC Garraf

El Pacte per a l’Ocupació del Garraf convoca els guardons “Empresa Origen Garraf”. Aquesta iniciativa sorgeix en el marc del desenvolupament de la mesura d’”Incentius a les empreses” del Pacte, com a estratègia de lluita contra la precarietat laboral i per a la millora de les condicions de les persones ocupades a la comarca, a la qual s’han integrat algunes de les propostes que recull el Llibre blanc de l’economia, redactat per Node Garraf com a resum del 1r Simposi Garraf.

Els guardons “Empresa Origen Garraf”, que per primera vegada convoca el Pacte per a l’Ocupació al Garraf, juntament amb Node Garraf, pretenen ser un reconeixement a les empreses més arrelades al territori i més implicades en la millora de l’ocupació i en el desenvolupament econòmic de la comarca.

A través d'aquest guardó també es pretén posar en valor el treball d’aquestes empreses com a referents d’una gestió implicada amb l’entorn i les persones, i per tant, sostenible i socialment responsable.

En aquest sentit, es vol reconèixer a les empreses pels seus valors com la projecció de la imatge del territori a l’exterior, la contractació de persones de la comarca i de persones de col·lectius més vulnerables, el fet de disposar de proveïdors locals, així com la participació en entitats i serveis locals per al desenvolupament del territori, entre d’altres.

L’Ajuntament de Sitges, com a l’entitat responsable del desenvolupament de la mesura “Incentius a les empreses” del Pacte per l’Ocupació del Garraf, juntament amb la resta d’entitats del Pacte, està preparant l’acte de lliurament dels guardons, que tindrà lloc el 4 de desembre a les 19:00 h, al Saló d'Or del Palau Maricel de Sitges.

Les empreses guardonades rebran una escultura de l’artista Artur Duch i un diploma de reconeixement. 

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Acaba l'any i administracions i empreses concessionàries revisen les tarifes, el que s'acostuma a traduir en un increment de preus per al nou any.

Quin mitjà de transport utilitzes per desplaçar-te a diari a la feina o a estudiar?

Tren
Autobús
cotxe
bicicleta
a peu
Motocicleta
Altres