Consell Comarcal

El Pacte per a l’Ocupació del Garraf convoca els guardons “Empresa Origen Garraf”

A través d'aquest guardó es vol fer un reconeixement a les empreses més arrelades al territori i més implicades en la millora de l’ocupació i en el desenvolupament econòmic de la comarca

ACN Vilanova i la Geltrú 28-11-2019 22:08 Lectures 3315
El Pacte per a l’Ocupació del Garraf convoca els guardons “Empresa Origen Garraf”. CC Garraf

El Pacte per a l’Ocupació del Garraf convoca els guardons “Empresa Origen Garraf”. CC Garraf

El Pacte per a l’Ocupació del Garraf convoca els guardons “Empresa Origen Garraf”. Aquesta iniciativa sorgeix en el marc del desenvolupament de la mesura d’”Incentius a les empreses” del Pacte, com a estratègia de lluita contra la precarietat laboral i per a la millora de les condicions de les persones ocupades a la comarca, a la qual s’han integrat algunes de les propostes que recull el Llibre blanc de l’economia, redactat per Node Garraf com a resum del 1r Simposi Garraf.

Els guardons “Empresa Origen Garraf”, que per primera vegada convoca el Pacte per a l’Ocupació al Garraf, juntament amb Node Garraf, pretenen ser un reconeixement a les empreses més arrelades al territori i més implicades en la millora de l’ocupació i en el desenvolupament econòmic de la comarca.

A través d'aquest guardó també es pretén posar en valor el treball d’aquestes empreses com a referents d’una gestió implicada amb l’entorn i les persones, i per tant, sostenible i socialment responsable.

En aquest sentit, es vol reconèixer a les empreses pels seus valors com la projecció de la imatge del territori a l’exterior, la contractació de persones de la comarca i de persones de col·lectius més vulnerables, el fet de disposar de proveïdors locals, així com la participació en entitats i serveis locals per al desenvolupament del territori, entre d’altres.

L’Ajuntament de Sitges, com a l’entitat responsable del desenvolupament de la mesura “Incentius a les empreses” del Pacte per l’Ocupació del Garraf, juntament amb la resta d’entitats del Pacte, està preparant l’acte de lliurament dels guardons, que tindrà lloc el 4 de desembre a les 19:00 h, al Saló d'Or del Palau Maricel de Sitges.

Les empreses guardonades rebran una escultura de l’artista Artur Duch i un diploma de reconeixement. 

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No