Consell Comarcal

El Pacte per a l’Ocupació del Garraf convoca els guardons “Empresa Origen Garraf”

A través d'aquest guardó es vol fer un reconeixement a les empreses més arrelades al territori i més implicades en la millora de l’ocupació i en el desenvolupament econòmic de la comarca

El Pacte per a l’Ocupació del Garraf convoca els guardons “Empresa Origen Garraf”. CC Garraf

El Pacte per a l’Ocupació del Garraf convoca els guardons “Empresa Origen Garraf”. CC Garraf

El Pacte per a l’Ocupació del Garraf convoca els guardons “Empresa Origen Garraf”. Aquesta iniciativa sorgeix en el marc del desenvolupament de la mesura d’”Incentius a les empreses” del Pacte, com a estratègia de lluita contra la precarietat laboral i per a la millora de les condicions de les persones ocupades a la comarca, a la qual s’han integrat algunes de les propostes que recull el Llibre blanc de l’economia, redactat per Node Garraf com a resum del 1r Simposi Garraf.

Els guardons “Empresa Origen Garraf”, que per primera vegada convoca el Pacte per a l’Ocupació al Garraf, juntament amb Node Garraf, pretenen ser un reconeixement a les empreses més arrelades al territori i més implicades en la millora de l’ocupació i en el desenvolupament econòmic de la comarca.

A través d'aquest guardó també es pretén posar en valor el treball d’aquestes empreses com a referents d’una gestió implicada amb l’entorn i les persones, i per tant, sostenible i socialment responsable.

En aquest sentit, es vol reconèixer a les empreses pels seus valors com la projecció de la imatge del territori a l’exterior, la contractació de persones de la comarca i de persones de col·lectius més vulnerables, el fet de disposar de proveïdors locals, així com la participació en entitats i serveis locals per al desenvolupament del territori, entre d’altres.

L’Ajuntament de Sitges, com a l’entitat responsable del desenvolupament de la mesura “Incentius a les empreses” del Pacte per l’Ocupació del Garraf, juntament amb la resta d’entitats del Pacte, està preparant l’acte de lliurament dels guardons, que tindrà lloc el 4 de desembre a les 19:00 h, al Saló d'Or del Palau Maricel de Sitges.

Les empreses guardonades rebran una escultura de l’artista Artur Duch i un diploma de reconeixement. 

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!