Loteries

La Grossa de Cap d'Any escalfa motors per repartir més de 16 MEUR en premis

S'han posat a la venda 100.000 números amb 50 sèries i hi haurà vuit grans premis

ACN Barcelona 23-12-2019 18:04 Lectures 5368
La Grossa de Cap d'Any escalfa motors per repartir més de 16 MEUR en premis. ACN

La Grossa de Cap d'Any escalfa motors per repartir més de 16 MEUR en premis. ACN

La Grossa de Cap d’Any 2019 ja escalfa motors. En poc més d’una setmana, el proper dimarts 31 de desembre a les 12 hores, el sorteig es retransmetrà en directe des dels platós de TV3 de Sant Joan Despí, on ja s’ultimen els detalls. L’emissió, que conduiran els presentadors de la cadena Laia Ferrer i Marc Giró tindrà una durada de 60 minuts, durant els quals es faran un total de vuit extraccions. Pel que fa als premis, el sorteig torna a repetir fórmula i n’atorgarà un total de vuit: un primer premi de 200.000 euros per bitllet de 10 euros, un segon de 65.000 euros per bitllet, un tercer de 30.000 euros per bitllet, dos quarts de 10.000 euros per bitllet i tres cinquens de 5.000 euros per bitllet. En total, els grans premis rebran 16,5 milions d'euros.
La Grossa de Cap d’Any 2019 va sortir al carrer amb una tirada de 50 milions d’euros: 45 milions en paper i 5 milions en suport virtual (a través del terminal i per la compra online). L’emissió s’ha ampliat enguany fins als 100.000 números, 20.000 números més que l’edició anterior, que mantenen el preu de 10 euros.

Aquest any, però, es repartiran més premis que mai. Es mantenen els premis a les terminacions dels 8 números guanyadors (4 xifres, 3 xifres i 2 darreres xifres coincidents), així com els números anterior i posterior de cadascun d’ells. A més a més, es reintegraran tots els bitllets acabats amb la darrera xifra del primer premi. Així, enguany més de 850.000 bitllets podran tenir algun tipus de premi.

Els detalls dels vuit números premiats es donaran a conèixer a través del web de Loteries de Catalunya, www.loteriesdecatalunya.cat que també oferirà la possibilitat de consultar els bitllets premiats de manera senzilla, a través d’un cercador.

Loteries de Catalunya ha implementat un sistema per facilitar el cobrament de la totalitat dels premis. Totes aquelles persones que obtinguin un premi de fins a 1.000 euros podran demanar a qualsevol punt de venda autoritzat una transferència directa al seu compte bancari, que es farà efectiva en un termini aproximat de 48 hores. En els establiments de la xarxa comercial de Loteries de Catalunya es podran cobrar premis en metàl·lic de fins a 120 euros, i a qualsevol oficina de CaixaBank, els premis des de 50 euros.

En el cas dels bitllets guanyadors adquirits per Internet, els premis es rebran directament al moneder del compte del jugador en el web i, en cas que l’import sigui superior als 600 euros, directament al compte bancari que es va facilitar en el moment del registre al web de Loteries de Catalunya.

Així mateix, els premis de qualsevol import es podran cobrar fins al dia 30 de març de 2020 a la seu de Loteries de Catalunya, situada al número 639 de la Gran Via de Barcelona. Per fer efectiu el cobrament, s’haurà de presentar el bitllet original de La Grossa de Cap d’Any.

Com és habitual, els bitllets estaran disponibles fins a l’últim moment. Loteries de Catalunya mantindrà operativa la venda online www.loteriesdecatalunya.cat fins a una hora abans de la celebració del sorteig. També es podran obtenir números als més de 2.000 punts de venda que comercialitzen els productes de l’entitat -principalment estancs, llibreries, quioscos i bars-.

Loteries de Catalunya i TV3 ja estan preparades per repartir sort. Els bombos i les boles arribaran a les instal·lacions de TV3 el dilluns 30 de desembre, a les 8.30, per deixar-ho tot a punt per a l’endemà.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres