Alerta sanitària

L'error en l'etiquetatge de torrons Vicens afecta dos lots de 500 grams

Aquest tou d'ametlla ha estat distribuït per arreu del territori, l'Estat, França i Andorra

ACN Barcelona 23-12-2019 18:08 Lectures 6964
L'error en l'etiquetatge de torrons Vicens afecta dos lots de 500 grams. ACN

L'error en l'etiquetatge de torrons Vicens afecta dos lots de 500 grams. ACN

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) ha advertit que són dos els lots afectats per un error en l'etiquetatge en el torró tou d'ametlla de la marca catalana Vicens. Aquest producte conté llet tot i que no està declarat en l'etiquetatge. Els lots afectats són: 329-X amb data de caducitat 2-2021 i 429-M amb data de consum preferent 4-2021. L'agència recomana als al·lèrgics o intolerants a la llet que no el consumeixin, i remarquen que no hi ha cap risc per a la resta de consumidors. Ha estat la pròpia empresa fabricant la que ha detectat la presència de llet en els dos lots, que ja ha procedit a identificar, i h a alertat del problema. El producte s'ha distribuït per Catalunya, l'Estat, França i Andorra.

L'AESAN va tenir coneixement d'aquest fet a través d'una notificació de les autoritats sanitàries catalanes. La primera alerta d'un error en l'etiquetatge del lot 329-X es va donar el 20 de desembre i aquest dilluns s'ha ampliat a un segon lot (429-M).

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres