Alerta sanitària

L'error en l'etiquetatge de torrons Vicens afecta dos lots de 500 grams

Aquest tou d'ametlla ha estat distribuït per arreu del territori, l'Estat, França i Andorra

ACN Barcelona 23-12-2019 18:08 Lectures 5701
L'error en l'etiquetatge de torrons Vicens afecta dos lots de 500 grams. ACN

L'error en l'etiquetatge de torrons Vicens afecta dos lots de 500 grams. ACN

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) ha advertit que són dos els lots afectats per un error en l'etiquetatge en el torró tou d'ametlla de la marca catalana Vicens. Aquest producte conté llet tot i que no està declarat en l'etiquetatge. Els lots afectats són: 329-X amb data de caducitat 2-2021 i 429-M amb data de consum preferent 4-2021. L'agència recomana als al·lèrgics o intolerants a la llet que no el consumeixin, i remarquen que no hi ha cap risc per a la resta de consumidors. Ha estat la pròpia empresa fabricant la que ha detectat la presència de llet en els dos lots, que ja ha procedit a identificar, i h a alertat del problema. El producte s'ha distribuït per Catalunya, l'Estat, França i Andorra.

L'AESAN va tenir coneixement d'aquest fet a través d'una notificació de les autoritats sanitàries catalanes. La primera alerta d'un error en l'etiquetatge del lot 329-X es va donar el 20 de desembre i aquest dilluns s'ha ampliat a un segon lot (429-M).

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament