Oci nocturn

Calafell vol reinventar el seu oci nocturn un nou model "més modern"

L'alcalde demana al sector 'fórmules imaginatives per reinventar el sector i renovar el públic i adequar-lo al que volem tenir'

Redacció Calafell 09-01-2020 9:54 Lectures 4201
Calafell impulsarà enguany un nou model de lleure nocturn. Ajuntament de Calafell

Calafell impulsarà enguany un nou model de lleure nocturn. Ajuntament de Calafell

L’Ajuntament de Calafell ha anunciat que aquest 2020 impulsarà un nou model de lleure nocturn al municipi, amb la redacció d’un pla que plantejarà mesures per a un oci saludable i respectuós. L’Ajuntament, que ja s’ha reunit amb l’associació empresarial Calafell Nit, que aplega bona part dels establiments nocturns, ha avançat que cal renovar públics i ha cridat al sector a reinventar-se.

L’alcalde, Ramon Ferré, explica que “volem tenir un full de ruta ben definit, amb accions realistes i que puguin oferir un resultat. Perquè al carrer Monturiol de feina se n’ha fet molta, urbanística, policial, educativa..., però hi ha unes problemàtiques que no acaben mai del tot, i no és únicament el soroll”.

Ferré afegeix que “n’hem parlat ja amb els empresaris i els hem dit que aplicarem mesures per canviar coses i que ells també hauran de posar de la seva part”. “Hauran de buscar”, subratlla, “fórmules imaginatives per reinventar el sector i renovar el públic i adequar-lo al que volem tenir”.

De la seva banda, el president de Calafell Nit, Kildo Casals, destaca que “hem parlat de tirar endavant el carrer Monturiol i de modernitzar l’oci nocturn i fer-hi canvis”. Casals reconeix que “a la nit sempre hi ha problemes”, però també diu que “sempre busquem resoldre’ls i de fer coses”.

El pressupost municipal de 2020 inclourà una partida econòmica per a l’elaboració del pla de lleure nocturn i l’Ajuntament confia aplicar ja les primeres mesures aquest mateix any.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres