Carnaval 2020

Una concubina sobre una catifa de caramels, la imatge de Les Comparses del cupó de la ONCE

5,5 milions de cupons especials del carnaval vilanoví es posaran a la venda per al 23 de febrer

Redacció Vilanova i la Geltrú 07-02-2020 12:36 Lectures 4135
Una concubina sobre una catiga de caramels, la imatge de Les Comparses del cupó de la ONCE. EIX

Una concubina sobre una catiga de caramels, la imatge de Les Comparses del cupó de la ONCE. EIX

Una concubina sobre una catifa de caramels ha estat la imatge de Les Comparses del cupó de la ONCE. Aquest dissabte 8 de febrer tindrà lloc a les 18.30 h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament, l’acte de presentació del Cupó que l’ONCE dedica, el proper diumenge 23 de febrer, a les Comparses de Vilanova i La Geltrú. 5,5 milions de cupons portaran el Carnaval de Vilanova per tot l’Estat. L’acte comptarà amb la participació d’Olga Arnau, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú; i Àngel Ávila, sotsdelegat territorial de l’ONCE a Catalunya.

ONCE destaca que el Carnaval de Vilanova i la Geltrú és un dels més tradicionals del món: "La seva història es remunta a més de 250 anys d'antiguitat i el seu acte més espectacular són Les Comparses, on 16.000 persones surten al carrer amb les seves societats, acompanyats per més de 100 xarangues i bandes de música. Els comparsers van en parella, ells amb la tradicional barretina, i elles amb mantó de Manila, tiren caramels pels carrers fins arribar a la batalla final a la plaça de la Vila, on totes les societats es reuneixen al so del Turuta".

El cupó de l'ONCE ofereix, els caps de setmana, un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros, més 5.000 euros al mes durant 20 anys consecutius a un sol cupó del número i sèrie premiats en la primera extracció. A més, premis de 2.000 euros al mes durant 10 anys consecutius, als quatre cupons dels nombres i sèrie premiats en alguna de les extraccions de la segona a la cinquena. 54 premis de 20.000 euros a les cinc xifres del número premiat a la primera extracció. I premis de 400, 200, 30, quatre i dos euros.

Els cupons de l’ONCE es comercialitzen pels 20.000 agents venedors que integren la seva xarxa de vendes. Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV) el client pot escollir, a l’instant, el número que més li agradi. A més, es poden adquirir des de la pàgina web oficial de joc de l’ONCE (www.juegosonce.es) i establiments autoritzats. A Catalunya són més de 10.000 els seus afiliats i el col·lectiu de l’ONCE i la seva Fundació supera les 15.000 persones. A Catalunya, la venda del cupó dóna ocupació a 2.700 persones.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No