Ocupació

Cites ràpides a Sitges per trobar personal en diferents sectors el proper 6 de març

Segons el perfil laboral de les persones interessades podran escollir entre més de 20 llocs de treball que busquen empreses del territori relacionades amb l’hostaleria, la neteja, l’atenció al client, el comerç socionanitari, entre altres ocupacions

Redacció Sitges 27-02-2020 13:29 Lectures 4338
Cites ràpides a Sitges per trobar personal en diferents sectors el proper 6 de març. Ajuntament de Sitges

Cites ràpides a Sitges per trobar personal en diferents sectors el proper 6 de març. Ajuntament de Sitges

El Centre d’Iniciatives Econòmiques de Sitges (CIES) Nivell 10 organitza el 6 de març una nova edició de les Cites Ràpides amb l’objectiu de posar en contacte empreses que busquen personal del territori i persones que cerquen feina o bé perquè volen millorar el seu lloc de treball. La jornada es realitzarà de 09.00 a 14.00 h i permetrà a les empreses participants poder entrevistar durant 5 minuts persones interessades per les seves ofertes de treball.
  
Segons el perfil laboral de cada participant podrà escollir entre més de 20 llocs de treballs relacionats amb l’hostaleria, la neteja, l’atenció al client, el comerç, l’àmbit sociosanitari, entre d’altres.

Per poder participar a les Cites Ràpides cal fer reserva prèviament i registrar-se a través d’aquest enllaç: Registre Cites Ràpides CIES Nivell 10.

Un cop la persona s’hagi registrat, el personal del CIES Nivell 10 explicarà a cada participant en detall el funcionament de la jornada i qualsevol dubte que puguin tenir.


Cites Ràpides Nivell 10
6 de març  
de 9.00 a 14.00h 
Centre Cultural Miramar (C/de la Davallada, 12)

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres