Supermercat i més

Sorli inverteix 12 MEUR en un establiment de 10.000 metres quadrats a Sitges i crea 60 nous llocs de feina

El nou centre combina un supermercat, una zona esportiva i una cafeteria i espera facturar 5,5 MEUR el 2020

ACN Sitges 28-02-2020 13:27 Lectures 3876

Arxivat a:

Sorli inverteix 12 MEUR en un establiment de 10.000 metres quadrats a Sitges i crea 60 nous llocs de feina. Sorli

Sorli inverteix 12 MEUR en un establiment de 10.000 metres quadrats a Sitges i crea 60 nous llocs de feina. Sorli

Sorli ha invertit 12 MEUR en un nou establiment a Sitges de 1.000 metres quadrats, amb el que s'han creat 60 llocs de feina. L'empresa catalana de distribució alimentària ha impulsat un nou tipus d'establiment distribuït en sis nivells que engloben un supermercat de 1.000 metres quadrats, un centre esportiu de 3.500 metres i una cafeteria de 150, així com pàrquing i zones comunes. La companyia ha informat que vol impulsar un concepte únic de negoci que "integra la vida sana, a través de l'esport, amb l'alimentació saludable". El nou establiment preveu facturar 5,5 MEUR el 2020.

Aquest establiment serà un element important en el creixement de l'empresa, que la companyia estima en entre un 2,5% i un 3% més de facturació.

D'altra banda, Sorli aplicarà la política de lluita contra el canvi climàtic amb l'eliminació de les bosses de plàstic i la incorporació de les noves centrals frigorífiques de CO2 de quarta generació, que redueixen un 80% les aportacions a l'escalfament global. A més, la zona d'escalfament de l'aigua de la zona d'spa és fa per cogeneració aprofitant la calor que s'extraurà dels murals de refrigerat e supermercat.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No