Envelat

El Festival Internacional de Patchwork torna a Sitges del 12 al 15 de març amb 116 expositors

La programació inclou activitats paral·leles com exposicions d’artistes de renom, cursos monogràfics i tallers infantils

Redacció Sitges 05-03-2020 16:47 Lectures 3701
El Festival Internacional de Patchwork torna a Sitges del 12 al 15 de març amb 116 expositors  . Ajuntament de Sitges

El Festival Internacional de Patchwork torna a Sitges del 12 al 15 de març amb 116 expositors . Ajuntament de Sitges

Sitges serà un any més l’epicentre del Patchwork del 12 al 15 de març amb una fira comercial que s’instal·larà a l’envelat del Passeig de la Ribera amb 116 expositors. El Festival Internacional de Patchwork, dedicat a l’art tèxtil, contribueix a dinamitzar diferents sectors econòmics de la vila.
 
La fira comercial està situada en 4 carpes amb un total de 2.250 m² al Passeig de la Ribera, a tocar de la platja. En aquest espai exhibiran els seus productes els més d’un centenar d’expositors de les principals marques que presentaran les darreres tendències del sector. La fira comercial és d’entrada lliure i estarà oberta de dijous a dissabte  d’11.00 a 19.00 h i diumenge d’11.00 a 15.00 hores.

El Festival convida a contemplar autèntiques obres d’art d’artistes referents d’aquesta disciplina artística a 7 espais expositius com són Centre Cultural Miramar, Escorxador, Can Falç, Espai Cultural Pere Stämpfli, Estudi Vidal, Fundació Ave Maria i Hotel Calipolis. Aquest 2020 el festival acollirà les exposicions de Velda Newman, Liz Maidment, Cécile Franconie, Jane Sassaman, Choi Dukjoo, Olga González i Orquídea García de Almeida.
 
La programació del Festival inclou cursos monogràfics, impartits per mestres internacionals i nacionals, tallers infantils gratuïts. El certamen també instal·larà un altre envelat de 450 m² destinat a professionals del sector.
 
L’horari de les exposicions serà de dijous a dissabte de 10.00 a 19.00 h i diumenge de 10.00 a 15.00 hores. Les entrades per al públic general tenen un cost de 12 euros i es poden adquirir al Centre Cultural Miramar i al punt d’informació de  l’AEP dins la fira comercial. Per a les sòcies de l’AEP el preu de l’entrada costa 9 euros. 

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres