Alerta sanitària

S’ajorna l’acció promocional ‘Sitges, comerç sobre rodes’

L’acció de dinamització del comerç ‘Sitges, comerç sobre rodes’ que s’havia de celebrar del 12 al 22 de març, s’ajorna davant la situació actual del Coronavirus i les notificacions pel Govern de la Generalitat

Redacció Sitges 12-03-2020 14:05 Lectures 1206
S’ajorna l’acció promocional ‘Sitges, comerç sobre rodes’. EIX

S’ajorna l’acció promocional ‘Sitges, comerç sobre rodes’. EIX

L’Ajuntament de Sitges ha decidit ajornar la campanya ‘Sitges, comerç sobre rodes’ fins a nova data. La decisió s’ha pres després que aquest dimecres el Govern de la Generalitat hagués fet públiques aquest dimecres les noves mesures davant la situació generada pel Coronavirus.

L’acció, que vinculava els establiments comercials amb el Ral·li i el Noucentisme, s’havia de celebrar del 12 al 22 de març per dinamitzar el comerç i ara l’Ajuntament treballa per buscar una nova data per a la celebració de l’esdeveniment.  

‘Sitges, comerç sobre rodes’ proposa ambientar els establiments comercials en l’època noucentista i participar en un concurs d’aparadors. També s’havia previst una promoció especial adreçada als clients - per cada compra superior als 20 euros- en la qual es  participava en un gran sorteig d’obsequis. Tot plegat amb un doble objectiu: premiar els esforços del comerciants que millor decorin els seus aparadors i el vestuari de l’època i, alhora, incentivar una experiència de compra singular a través de la singularitat del comerç de Sitges que està vinculada amb esdeveniments cultuals de la vila. En paral·lel, el Mercat Municipal de Sitges acollirà l’exposició de pintures inspirades en el moviment Noucentista.

L’acció estava previst que tingués el punt àlgid amb una jornada festiva el dissabte, 21 de març amb actuacions musicals una cercavila-animació teatral, una plantada de cavallets a càrrec de pintors, exhibicions de dansa, una cantada d’havaneres amb degustació de rom cremat i l’entrega de premis. 

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No