Crisi del coronavirus

L'Ajuntament de Vilanova regula l'execució d'obres privades

El decret municipal recull que només es permet executar obres, instal·lacions i construccions si es compleixen les mesures de prevenció de contagis

L'Ajuntament de Vilanova suspèn l'execució d'obres privades. Ajuntament de Vilanova

L'Ajuntament de Vilanova suspèn l'execució d'obres privades. Ajuntament de Vilanova

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha publicat un decret que recull la normativa que ha de tenir en compte el sector de la construcció mentre duri la situació d'alarma pel coronavirus.

En primer lloc, el decret estableix la suspensió del termini d'execució de les llicències atorgades per a la construcció, instal·lació i execució d'obres d'àmbit privat a la ciutat. Aquesta mesura s'inscriu en la suspensió de tots els terminis administratius del sector públic, tenint en compte que l'actual estat d'alarma impedeix el normal circuit dels procediments.

El text també recomana la suspensió de totes les obres de promoció privada que comportin desplaçaments per l'espai públic. Així mateix, només permet continuar l'execució de les obres si es garanteixen les mesures en matèria de prevenció i protecció contra la COVID-19, aprovades per l'Organització Mundial de la Salut, les autoritats sanitàries de l'estat i del Govern de la Generalitat, i de l'Agència de Salut Pública, així com el Reial decret 463/2020.

El decret, signat per l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Olga Arnau, s'ha publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i al web municipal, ha entrat en vigor de forma immediata i s'allargarà mentre sigui vigent l'estat d'alarma.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local