Mercadal

La rambla de la Girada de Vilafranca acollirà diàriament dues parades de fruita i verdura de productors de la terra

Les parades s’instal·laran de dilluns a divendres i a partir d’aquest dijous 26 de març

Redacció Vilafranca del Penedès 25-03-2020 14:22 Lectures 1882
La rambla de la Girada de Vilafranca acollirà diàriament dues parades de fruita i verdura de productors de la terra. Ajuntament de Vilafranca

La rambla de la Girada de Vilafranca acollirà diàriament dues parades de fruita i verdura de productors de la terra. Ajuntament de Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca ha optat per una nova iniciativa després d’haver acordat la suspensió dels mercats no sedentaris per evitar aglomeracions per la situació actual de la pandèmia per Coronavirus-COVID19.

Amb la voluntat d’oferir una sortida per als productes dels pagesos que normalment assisteixen al mercat setmanal i seguir proporcionant producte fresc de qualitat, l’Ajuntament ha decidit autoritzar que diàriament dues parades de productors de la terra se situïn al tram central de la rambla de la Girada entre les 9 i les 14h. Les parades s’instal·laran de dilluns a divendres i a partir d’aquest dijous 26 de març. Sempre que sigui possible seran parades amb productes complementaris entre elles. Les parades de productors del mercat aniran fent torns, de manera que cada dia hi haurà parades diferents. Bàsicament s’hi podrà trobar fruita i verdura, llegums, ous, oli, mel i productes lactis.

Les parades seguiran totes les mesures sanitàries i de seguretat recomanades per la Generalitat,  però es demana a la població que respecti les mesures de distanciament social i de protecció individual i envers la resta de persones.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres