Crisi del coronavirus

Arriben les primeres 400.000 mascaretes a Sant Sadurní d'Anoia per a la seva distribució

Catalunya rebrà un milió de mascaretes al llarg d'aquest cap de setmana procedents de Xangai

ACN Sant Sadurní d'Anoia 29-03-2020 11:16 Lectures 4191
Imatge de caixes que contenen mascaretes a Sant Sadurní d'Anoia, el 28 de març del 2020. ACN

Imatge de caixes que contenen mascaretes a Sant Sadurní d'Anoia, el 28 de març del 2020. ACN

Catalunya rebrà un milió de mascaretes al llarg d'aquest cap de setmana procedents de Xangai. De fet, aquest dissabte al matí ja ha aterrat a Saragossa un primer avió amb material sanitari, concretament unes 400.000 mascaretes, que han arribat a Sant Sadurní d'Anoia aquest vespre. Aquest material forma part de la comanda que la Generalitat va fer a l'empresa barcelonina Basic Devices, SL, que preveu un total de dos milions de mascaretes N95, FFP2 i KN95 i més d'un milió de vestuari de protecció per a personal sanitari. Segons fonts de l'empresa, el diumenge esta previst que aterri un segon avió i en total s'arribarà al milió de mascaretes quirúrgiques i 100.000 mascaretes KN95 aquest cap de setmana. L'acord va ser autoritzat pel ministeri de Sanitat el 19 de març.

Els representants de l'empresa Josep Maria Parellada i Roger Parellada han agraït a tothom que ha fet possible l'operació "en un escenari de gran complexitat i forta competència" i, especialment, a l'empresa Qatari Diar i les aerolínies Qatar Airways i Avialink.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No