Construcció

L’Ajuntament de Sitges ha iniciat una campanya d’inspecció de les obres

Dues inspectores municipals recorren des d’avui el municipi per assegurar que les obres que es duen a terme son únicament d’urgència.

L’Ajuntament de Sitges ha iniciat una campanya d’inspecció de les obres. Ajuntament de Sitges

L’Ajuntament de Sitges ha iniciat una campanya d’inspecció de les obres. Ajuntament de Sitges

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L’Ajuntament de Sitges ha iniciat avui dilluns 30 de març una campanya d’inspeccions amb l’objectiu d’assegurar que no es duen a terme obres que no siguin urgents, en compliment del reial decret llei que ha anunciat el govern de l’Estat aquest diumenge i que entra en vigor avui dilluns 30 de març. Les obres que són considerades urgents són per exemple el trencament d’un clavegueram o la caiguda d’algun element a la via pública.

En cas de localitzar obres que no compleixin amb aquests requisits, les inspectores demanaran l’aturada de l’activitat. Si l’aturada no es dugués a terme, es procediria a sancionar els responsables de l’obra per part de la Policia Local .

La mesura té com a objectiu donar compliment al decret llei, que persegueix reduir la mobilitat de la població i limitar el risc de contagis de Covid-19.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local