Crisi del coronavirus

La Comissió de Fires acorda la suspensió de les Fires de Maig 2020

En funció de l’evolució de la pandèmia en els propers mesos, es decidirà una nova data o la suspensió definitiva fins al 2021

Redacció Vilafranca del Penedès 03-04-2020 18:15 Lectures 2223
La Comissió de Fires acorda la suspensió de les Fires de Maig 2020. Ajuntament de Vilafranca

La Comissió de Fires acorda la suspensió de les Fires de Maig 2020. Ajuntament de Vilafranca

La Comissió de Fires de Maig ha acordat, en una reunió telemàtica realitzada ahir dijous, suspendre la celebració de les Fires i Festes de Maig o dels Enamorats de Vilafranca, que estaven previstes pels propers 15, 16 i 17 de maig.

La comissió, presidida pel regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Joan Manel Montfort, i integrada majoritàriament per expositors representants dels diferents sectors que acudeixen al popular certamen multisectorial, ha adoptat aquesta decisió per unanimitat, atenent la situació actual de la pandèmia per Coronavirus/COVID19.

Així mateix la comissió ha posposat la decisió de traslladar les Fires a una altra data dintre d’aquest any 2020 o bé suspendre-les definitivament fins al 2021. En aquest sentit, es vol esperar que la situació a nivell sanitari es normalitzi i copsar fins a quin punt aquesta crisi hagi afectat els diferents sectors econòmics i empresarials del Penedès.

L’Ajuntament de Vilafranca referma el seu compromís de treballar colze a colze amb el teixit empresarial per celebrar quan sigui possible unes Fires de Maig amb més força i empenta que mai.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No