Setmana Santa 2020

Vilafranca mantindrà les parades de productes frescs durant el cap de setmana

Divendres Sant i Dilluns de Pasqua es podrà comprar producte fresc a la Girada

Redacció Vilafranca del Penedès 08-04-2020 9:43 Lectures 1473

Divendres Sant i Dilluns de Pasqua, tot i ser dies festius, hi haurà parades de productors a la rambla de la Girada. Arran de la suspensió dels mercats no sedentaris, i amb l’objectiu de garantir producte fresc de qualitat a la població i per tal que els pagesos puguin vendre el seu producte, l’Ajuntament autoritza que de dilluns a divendres s’instal·lin tres parades de productors a la rambla de la Girada. Són productors del Mercat dels Dissabtes, que s’alternen entre ells i així es poden trobar diferents parades cada dia, bàsicament de fruita, verdura, llegum, ous, oli, lactis, etc. Els productors provenen majoritàriament del Penedès, però també d’altres zones de Catalunya, aportant així més varietat de producte.

El Mercat diari de la Verdura, ubicat a la plaça de Sant Joan, també ofereix fruita i verdura de dilluns a divendres, però els dies festius de Setmana Santa no se celebrarà mercat.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No