Fira confinada

Vilafranca reconverteix les Fires de Maig en una trobada virtual

Seran les primeres fires multisectorials virtuals de Catalunya i tindran lloc del 22 al 24 de maig al web firesdemaig.cat

Redacció Vilafranca del Penedès 07-05-2020 19:09 Lectures 2028

Les Fires de Maig de Vilafranca del Penedès se celebraran de forma virtual del 22 al 24 de maig. L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès aposta per un format virtual de l’esdeveniment, com a resposta a la situació actual que impedeix la realització d’unes fires presencials. L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, ha explicat que, per la importància que tenen les fires dins del teixit econòmic i empresarial del Penedès, “amb les Fires de Maig virtuals es busca impulsar la reactivació econòmica i donar eines per a adaptar-se a la nova realitat. El trasllat a un entorn virtual de les Fires de Maig, fa d’aquestes les primeres fires multisectorials de tota Catalunya que se celebren en aquest format”.

Tot i que les inscripcions es tancaran el proper 13 de maig, són més de 70 expositors els que ja han confirmat la seva participació en aquest certamen virtual.

Fires de Maig amb estands virtuals

Tal com remarca el regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Joan Manel Montfort, l’objectiu de les Fires de Maig virtuals és crear “un aparador de l’activitat econòmica de la comarca i un espai de promoció i venda a través de la pàgina web de les Fires de Maig (www.firesdemaig.cat)”. Partint d’aquest concepte, es crearan pavellons virtuals de cada sector –automoció, serveis i comerç, maquinària agrícola, entitats i enogastronomia-, en els quals s’hi trobaran els espais individuals dels diferents expositors. Montfort, explica que cada expositor comptarà amb “una pàgina pròpia on s’inclourà tota la informació general de l’empresa, entitat o servei, així com ofertes i accions promocionals concretes amb motiu de les Fires de Maig virtuals”. El visitant podrà contactar directament amb l’expositor a través de diversos  canals directes de comunicació.

Ampli programa de presentacions a l’Espai Demo

Els expositors també oferiran presentacions interactives a l’Espai Demo. La web de les Fires de Maig acollirà una sala virtual on els expositors podran fer presentacions i demostracions de productes o serveis concrets. La presentació es podrà seguir en directe a partir d’un programa d’activitats que es durà a terme al llarg dels tres dies de fira. Posteriorment aquestes presentacions quedaran gravades perquè els visitants que no hagin pogut assistir al directe les puguin tornar a veure. Aquest format virtual de l’Espai Demo permetrà a molts més usuaris conèixer les últimes novetats que sempre es presenten a les Fires de Maig.

Espais dedicats a l’oci i la cultura

Les Fires de Maig virtuals també desenvoluparan en format 2.0 espais àmpliament consolidats en les seves edicions prèvies. L’Espai Jugafira oferirà un programa d’activitats adreçada a joves i infants, amb activitats i tallers com conta contes, manualitats, música, màgia... Per altra banda, l’Espai Enogastronòmic es desenvoluparà com una aula virtual on tindran lloc tastos, showcookings de cuina, converses de referents del sector vinícola i gastronòmic... A més a més, RTV Vilafranca i Penedès TV oferiran una programació especial  que s’adaptarà al format online de les fires, amb tertúlies, presentacions i debats amb la presència d’empreses expositores i entitats. En els propers dies s’anirà informant del programa d’activitats previstes.

Les empreses que vulguin ser presents en aquestes Fires de Maig virtuals han de posar-se en contacte amb el correu electrònic firesdemaig@vilafranca.cat o el tel. 628 170 527.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No