Desescalada del confinament

Empresaris del sector turístic del Penedès reclamen al Govern avançar en les fases de desconfinament

Exigeixen diferenciar la comarca de la resta de la regió sanitària Metropolitana Sud

ACN Vilafranca del Penedès 07-05-2020 19:29 Lectures 2332

Diversos representants del Consorci de Promoció Turística del Penedès han reclamat a la Generalitat que diferenciï l'Alt Penedès de la resta de la regió sanitària Metropolitana Sud per tal de poder avançar cap a la fase 1 del desconfinament. En una reunió virtual amb la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, i el director general de Turisme, Octavi Bono, l'empresariat també ha reclamat un protocol d'actuació específic per poder reprendre les activitats dels diferents negocis amb garanties de seguretat sanitària. En aquesta trobada, Chacón s'hauria compromès a lliurar properament un protocol per al sector turístic on s'hi recollirien les mesures relacionades amb l'enoturisme.

La petició per diferenciar el Penedès de la resta de la regió sanitària Metropolitana Sud és un reclam que durant les darreres hores també ha fet la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP), sol·licitant una excepció també per al Garraf. En la mateixa línia s'ha expressat el delegat de la Generalitat a la zona, Pere Regull, que ha enviat una carta al president Quim Torra i la consellera Alba Vergés reclamant un tracte diferenciat.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No