Node Garraf

Vilanova acollirà el primer congrés de màrqueting gurmet

L'esdeveniment vol ser un aparador de coneixement de noves tendències i intercanvi entre els professionals

Redacció Vilanova i la Geltrú 01-06-2020 17:41 Lectures 2015
Vilanova acollirà el primer congrés de màrqueting gurmet. EIX

Vilanova acollirà el primer congrés de màrqueting gurmet. EIX

L'Agència de Desenvolupament NODE Garraf i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú han presentat la primera edició de Gurmet.cat, el Congrés de Màrqueting Gastronòmic de Catalunya. A l'acte hi han intervingut la presidenta NODE, Rosa Huguet, i la regidora d'Empresa i Innovació de l'Ajuntament, Conxi Martínez.

Els professionals del màrqueting gurmet s'aplegaran en un esdeveniment que té el propòsit d'exposar la innovació i les expectatives de creixement d'un sector en auge; molt particularment a Catalunya, que concentra bona part de la indústria agroalimentària més competitiva i de major recorregut internacional.

El congrés tindrà com a escenari principal l'auditori de Neàpolis i tindrà el complement d'altres espais, en el mateix edifici, en els què es faren sessions tècniques i workshops. La programació central serà una successió de ponències rellevants i taules de casuística amb representants de les companyies de major prestigi.

L'eix vertebrador del certamen tindrà en compte el producte, la marca, el mercat i la comunicació, en tots els seus processos i declinacions i amb un denominador comú: la gastronomia. En paral·lel, els congressistes podran participar en un programa de visites a centres d'elaboració i d'especial interès per al sector.

El congrés coincideix amb una estratègia promoguda des de NODE Garraf que té com a objectiu promocionar la demarcació com a destinació de turisme gurmet. En aquesta iniciativa participen els gremis d'hostaleria de l'entorn i l'Escola d'Hostaleria de Sitges, amb el suport de la Diputació de Barcelona. Per la seva banda, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú treballa en el propòsit d'aplegar organitzacions congressuals de petit i mitjà format a les què la capital del Garraf ofereix el seu ampli ventall de possibilitats.

La direcció tècnica de Gurmet.cat anirà a càrrec de la consultora Adalt Comunicació, que en el seu dia va fer la proposta i que acredita una bona trajectòria amb expertesa i vinculació al sector.

L'organització ha obert la seva finestra internètica a l'espai www.gurmet.cat des del què es podran seguir les novetats en relació amb el congrés de màrqueting gastronòmic.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No