Crisi del coronavirus

El teletreball s'ha triplicat durant la crisi del coronavirus i els assalariats el valoren positivament

Els treballadors que no s'han pogut acollir a aquesta modalitat són els que valoren pitjor la gestió de l'empresa

ACN Barcelona 19-06-2020 11:35 Lectures 3167

Un estudi de la Fundació Factor Humà, Future For Work institute, e-motiva i Both People & Comms determina que el teletreball s'ha triplicat durant la crisi del coronavirus i que els assalariats valoren de forma positiva aquesta forma de relació laboral. L'enquesta, feta a un miler de treballadors entre el 29 d'abril i el 3 de maig, aporta resultats com que el 7% dels enquestats considera positiu l'impacte de la covid-19 a la seva empresa, o que el 31% considera que la firma per a la qual treballa s'ha sabut adaptar a la situació. També es valora de forma positiva la cohesió dels equips per superar la situació i s'aprecia menor valoració de l'actuació de directius i sindicats.

El 50% dels enquestats ha valorat positivament l'interès de l'empresa per la seva situació personal, un 53% considera que ha de millorar la gestió dels superiors i un 30% mostra desmotivació i insatisfacció, el doble que abans de la covid-19.

Una altra dada que posa de manifest el treball és que el 23% dels enquestats s'està replantejant el seu futur professional. La xifra puja al 39% entre els treballadors que han resultat afectats per un Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) durant la pandèmia. Entre els treballadors del sector públic, la xifra baixa fins al 13%.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No